Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 4 mai 2012

Sloganul Naționaliștilor Autonomi, „Uniți pentru Timișoara”, a devenit un capital politic bun de furat!

La alegerile locale din Timișoara s-a înregistrat o alianță formată din Partidul Forţa CivicăPartidul Popular şi al Protecţiei Sociale şi Partidul Noua Generaţie-Creştin Democrat. Alianța formată de aceste partide și-a pus numele „Uniți pentru Timișoara”. Doar că „Uniți pentru Timișoara” este un slogan al Naționaliștilor Autonomi. Sloganul a fost creat în septembrie 2008 pentru un marș contra mafiei imobiliare și folosit de atunci de zeci de ori pe afișe stradale, autocolante, reviste, internet etc. Noi, Naționaliștii Autonomi  Timișoara alături de Partidul „Totul pentru Țară” și candidații propuși pentru Consiliul Local (domnii Vladimir Voiasciuc, luptător contra mafiei imobiliare și ing. Dan Mihai Berinde) am ales ca slogan de campanie „Uniți pentru Timișoara” - așa cum era firesc, doar ne reprezenta cel mai bine. În cazul domnului Vladimir Voiasciuc am folosit aceast slogan încă de anul trecut când și-a anunțat candidatura.
Afişul primei campanii "Uniţi pentru Timişoara" a Naţionaliştilor Autonomi

Hoția partidelor amintite este evidentă. Acum știm ce fel de oameni s-au adunat în această alianță dacă aceștia  intenționează să cucerească locuri în administrația locala sub acoperișul unui slogan furat. Care e diferența între un hoț de buzunare și unul care fură idei? Niciuna! Sunt tot hoți.

Naționaliștii Autonomi Timișoara își rezervă dreptul de a-și apăra sloganul prin orice mijloace. Cei ce vor folosi acest slogan furat vor fi tratați ca niște veritabili hoți, așa cum merită, și nu vor fi în siguranță nicăieri. Refuzăm să fim un laborator de idei pentru politicieni cu creiere inerte!

Aflăm din presa locală că autointitulata Alianță „Uniți pentru Timișoara” este contestată și de „Uniunea pentru Timiş”. Amănuntele le aflați în pasajul de mai jos, extras dintr-un articol postat pe tion.ro

Alte două contestaţii au fost formulate împotriva candidatului Claudiu Florin Butuza, care a intrat în cursa pentru primărie din partea Alianţei electorale Uniţi pentru Timişoara, adică Partidul Forţa Civică, Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale şi Partidul Noua Generaţie-Creştin Democrat. Ambele contestaţii au fost depuse de către reprezentanţii Alianţei electorale „Uniunea pentru Timiş”, aceştia fiind nemulţumiţi de faptul că alianţa care îl susţine pe Butuza are aceleaşi iniţiale ca şi ei, ceea ce creează confuzie în rândul electoratului.

„Uniți pentru Timișoara” - NE APARȚINE!

Lista rușiniiPartidul Forţa CivicăPartidul Popular şi al Protecţiei Sociale, Partidul Noua Generaţie-Creştin Democrat
avocat Claudiu Florin Butuza, candidat pentru primărie
Adrian Popescu, candidat pentru CJT

14 comentarii:

Anonim spunea...

vreti sa stiti adevarul ? sunati-ma 0722528023 Butuza, Autorul pacalit sau Pacalici scrie de plictiseala habar n'are care e diferenta intre un slogan si un crez, mai mult revendica un bun public care e inalienabil, imprescriptibil si insesizabil, dar ce pretentii avem de la Pacalici care e un proiect nerentabil respectiv ca și pisicile care nu știu să prindă șoareci. Și ce rost are să hrănești o pisică ce nu prinde șoareci?. nu sunt ANONIM sunt BUTUZA CLAUDIU

Lupta NS spunea...

Candidatule Butuza,

Este o replică ruşinoasă pentru un avocat. "un bun public care e inalienabil, imprescriptibil si insesizabil" astea sunt cuvinte sterile care pot prosti chibiţii.
Sloganul este o creaţie intelectuală. Chiar o marcă. Un slogan creat pentru o anume acţiune în anul 2008. Nu aveţi niciun acord scris din partea noastră, aşa cum pretindeţi în convorbirea telefonică!

Anonim spunea...

Constituţia europeană
Articolul 11
Libertatea de exprimare şi de informare
(1) Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a transmite informaţii sau idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere.
NU ÎNCĂLCAŢI LEGEA!
luat de pe prezentul blog, oare uni nu stiu decat sa scrie fara sa citeasca sau ?

Anonim spunea...

primul comentariu a lui Butuza inca se cenzureaza ? de ce nu il publicati ? va este greu>>>

Alin spunea...

Un impostor, nici nu ştiu daca merita bagat in seama sau sa fie "votat" cu o flegma. Astia fratilor pretind ca sunt alternativa, schimbarea... Sunt bagati la inaintare tocmai sa compromita fortele ca voi si partidul Totul Pentru Tara. Am fost la mars in 2008 si stiu si acum afisele voastre de dinainte de mars. Am primit atunci un afis- autocolant si il am si acum.

Uniti pentru Timisoara!

1Autonom spunea...

Avocatule, matale te poţi exprima, dar după cum ştii există anumite reguli. Nu le-am fixat eu.
te întreb: poţi folosi sloganul de la Coca-Cola? Dar de la Cris-Tim sau sloganul USL? Hai că eşti avocat. Frank Timiş s-a judecat într-un caz similar şi a câştigat. Eşti avocat numai cu numele. Vai de clienţii tăi.

Lupta NS spunea...

Am vrut să discutăm faţă în faţă, 1Autonom. Am ajuns în centru şi dl av. politicos a sunat şi a spus că e prea tîrziu, nu îl lasă soţia pe afară la ora aia (era deja ora 23!).
Cică noapte nu iasă nici dacă e primar şi arde oraşulŞ "pentru aia sunt pompieri, poliţie". Ăştia sunt puşi în faţă să compromită şi ideea de alternativă.

Anonim spunea...

Astia sunt chiar nesimtiti. Rupeti-le capul. Ai naibii hoti nenoriciti. Ba, da chiar asa, numai scursuri de acest gen are orasul asta?? Si cine dracu e si Butuza asta? Eu nici nu am auzit de un avocat cu numele asta. E un avocatel obscur, poate e jurist pe undeva..

Adryan spunea...

"nu sunt ANONIM sunt BUTUZA CLAUDIU" :)))) Atunci seteaza-ti numele. Esti chiar atat de inapt?? :))))

Anonim spunea...

Voi amaratilot cu 3 clase scuipati-va in oglinda si nu uitati ca Coca Cola si Cris-tim sunt marci inregistrate nu slogan"uri deci unde va e cultura? Obscuri ? Inapti ? Vai de portofelul bostru gol. Hahahaaaas

Anonim spunea...

Papagalilor dati comentariile toate

Lupta NS spunea...

Avocatule ciorditor, comentariile nu apar imediat pentru că sunt moderate. Simplu, nu?

Ne refeream la SLOGANURILE companiilor respective şi nu la numele lor!! Vai de tine şi de clienţii care au ghinionul să ajungă la tine...

E bine că scrii aici, să vadă timişorenii care sunt valorile tale: banii, banii, banii! Să ştie la ce să se aştepte dacă pun ştampila pe tine: la un ciorditor care îşi va umple buzunarele.

Adryan spunea...

Camarazi, asta e un avocat de duzină sau nici macar. Fiti atenti cat de nepregatit este. I s-a respins semnul electoral pentru ca a depus cererea in data de 04 mai 2012, iar termenul limita era 10 APRILIE 2012. Voi va dati seama ce ratat e in meserie?????? Incredibil. Asta a vrut sa isi inregistreze semnul electoral la o luna dupa termenul limita. Deci noi vorbim cu un ratat. Deci se poate si mai rau decat cu Ciuhandu.. Singura bucurie, dar cea mai mare, este că Butuza asta n-are nici cea mai mica sansa. Vrea sa il vada lumea pentru a-si mai gasi cativa clienti nefericiti pentru biroul lui de avocatura perdanta.

Descarcă hotararea BEC :)))))

Anonim spunea...

Butuza este un individ dubios, cu implicatii in chestiuni litigioase care seamana tocmai cu mafia imobiliara. Cautati-ma la adresa de mail si va dau relatii.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”