Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 9 august 2012

București: Comemorarea lui Mihai Viteazul

Voievodul Mihai Viteazul sau Mihai Bravu (n. 1558, Târgul de Floci - d. 9 august 1601, Turda) va fi subiectul central al evenimentului de joi, 9 August 2012, organizat de Asociația Creștină "Sfântul Arhanghel Mihail".
La 9.30 dimineața va fi o slujbă la Biserica Mihai Vodă din București. La orele 11.30 se va depune o coroană de flori la monumentul marelui Voievod amplasat în Piața Universității, iar la orele 16.00 se va desfășura conferința ce cuprinde alocutiuni și momente literare dedicate Banului Craiovei devenit primul unificator al celor trei Țări Române sub un singur Domn.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”