Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 23 septembrie 2012

Mediaș: Bătrân lovit în cap cu bâtele, de către țigani, în faţa Catedralei Ortodoxe. Concitadinii au asistat ca spectatori la atacul sălbatic (video)

Sâmbătă seara în jurul orei 18.30, un medieşean trecut de 60 de ani a fost  lovit în cap cu tuburi metalice. Agresorii, o haită de vreo 6 puradei sălbatici au atacat bătrânul inofensiv sub privirile unor concitadini care au asistat nepăsători. Medieșeanul s-a ales cu capul spart și niciun martor nu l-a întrebat dacă este rănit sau măcar să sune la 112. Poliția, evident, nu s-a aflat într-o zonă centrală... Am mai spus-o și cu un alt prilej. Poliția este ineficientă, incompetentă și coruptă. Nu își justifică nici contribuțiile pe care le plătim pentru uniformele lor. Dacă ar avea un moment de demnitate națională și onoare profesională s-ar sinucide cu șireturile de la pantofi.

Vezi mai multe din Prieteni, petreceri, clubbing pe 220.ro
Medieșeanul care a filmat de la balcon atacul descrie scena: “În timpul unei nunţi, niste pui de (...) că oameni nu pot să-i numesc, au lovit în cap un bătrân cu partea metalica a tubului de la confetiile folosite la nuntă. Partea interesantă este ca nimeni din cei care asistau de pe margine nu a intervenit. Într-un final bătrânelul s-a ales cu capul spart în timp ce "plozii" cereau mai departe bani naşului mare.”

Problema critică nu o constituie aceste atacuri animalice din partea unei populații incapabile să adopte un comportament uman și de la care nu mai putem avea, naivi, pretenții de comportament civilizat. Problema este că nepăsarea concitadinilor noștri, care asistă anesteziați la nedreptățile din jur, s-a cronicizat și parcă nu înțeleg că dacă azi e acel bătrân, mâine vor fi chiar ei înșiși... Nepăsarea lor stimulează îndrăzneala haitelor de țigani care vor ataca mai des și mai violent!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Zyklon B e solutia pentru acesti sobolani bipezi.
Moarte tiganilor.
1488

Anonim spunea...

Subuman!!! Cine nu-i cunoaste, mai poate fi surprins. Exista o singura solutie: sterilizarea!!!

Anonim spunea...

Strigator la cer !
Avem de a face cu o plaga/tumoare ce erodeaza organismul Statului Roman !
Organele de ordine trebuie sa-si faca datoria iar cetatenii sa adopte o atitudine ferma,menita a contracara exstinderea actelor salbatice,atribuite minoritatii alogene(tiganesti)!
Imi indrept sentimentele empatice, catre acel batran,victima unui destin nemeritat.
Cu respect NederDac

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”