Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 17 octombrie 2012

Îngrijorare și la Vatican din cauza demografiei EXPLOZIVE a imigrației musulmane din Occident

Un film documentar care dezvaluie adevarul despre imigratia musulmana in Occident a fost prezentat participantilor la sinodul dedicat "Noii evanghelizari" de la Vatican, au afirmat surse care au participat la aceasta reuniune cu usile inchise.

"Islamul va fi prima religie a lumii in cinci - sapte ani", afirma acest documentar, care ar fi fost realizat in 2009 de evanghelisti americani. "In 39 de ani, Franta va fi o tara majoritar musulmana", se spune in cuprinsul materialului video extrem de bine documentat.

Potrivit documentarului, 30% din persoanele sub douazeci de ani vor fi musulmani in Franta si in anumite orase procentul poate ajunge la 45%.


Documentar, intitulat "Muslim demographics" - care este prezent si pe Youtube, unde are peste 13 milioane de vizualizari - a fost prezentat la propunerea cardinalului Peter Turkson, presedintele Consiliului pontifical "Justitie si pace".

El prezinta un "raport al schimbarilor climatice in demografia mondiala" in care evoca rate de fecunditate foarte reduse in tarile europene fata de ratele foarte ridicate in familiile musulmane.

De la inceputul sinodului, numerosi prelati originari din Orientul Mijlociu si de pe continentul african au vorbit despre dificultatea de a predica Evanghelia in tarile majoritar islamice. Ei au ridicat si problema situatiei delicate a musulmanilor care doresc sa se converteasca la crestinism.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”