Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 14 octombrie 2012

Moscova: Raid naționalist la un bar de homosexuali. Mai mulți pederaști au fost răniți

Aproximativ douăzeci de tineri au luat cu asalt un club de noapte (7freedays) din centrul Moscovei și au atacat clienții localului, persoane cu deviații sexuale. 

Tinerii, îmbrăcați în negru și cu fețele acoperite de măști medicale, au intrat în bar unde au lovit cu pumnii mai mulți clienți și au devastat localul homosexualilor. O angajată a barului susține că unul dintre atacatori era înarmat și a avertizat-o să nu cheme poliția. Mai mulți homosexuali au ajuns la spital. Unul dintre ei are arsuri la ochi, acesta susținea că a fost atacat cu acid. Atacul a durat aproximativ 5-6 minute și până acum niciun participant la atac nu a fost identificat.
După publicarea știrii pe saiturile rusești, cititorii în proporție covârșitoare au aprobat atacul contra degeneraților, numiți îngăduitor de presă „persoane cu preferințe sexuale diverse”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”