Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 15 octombrie 2012

Un elev de 14 ani a fost înjunghiat de trei țigani!

Un elev a fost înjunghiat de trei țigani în piciorul stâng, luni, fiind adus apoi la o microstaţie de ambulanţă din Voluntari, transmite Mediafax. 
  
Elevul studiază la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Voluntari şi a fost adus de o persoană la staţia de ambulanţă. 

Din primele cercetări reiese că trei tineri ȚIGANI din localitatea Găneasa l-au înjunghiat pe elev. Cei trei agresori sunt anchetaţi de poliţişti, conform purtătorului de cuvânt al IPL Ilfov. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a anunţat că poliţiştii din Voluntari audiază trei tineri suspectaţi că l-au atacat pe elevul din Ştefăneşti. Potrivit Claudiei Burada, băiatula fost abordat de cei trei pe un teren adiacent şcolii, iar unul dintre agresori este suspectat că i-a înfipt un cuţit în picior.

5 comentarii:

CBb spunea...

Muriti!!!

Anonim spunea...

Acest incident reprezinta o particula din varful iceberg-ului,un flash forward,revelandu-ne ce ne asteapta.Un viitor sumbru dnlor si dlor iar Bucurestiul un oras decazut/decadent@infestat ce necesita eliberarea,un racnet-summum al disperarii..Pana cand ?
Cu respect NederDac

Anonim spunea...

In Timisoara e situatia mai buna?

Anonim spunea...

Moarte tiganilor,cu toate ca 1% din ei sunt ok i-as arde pe toti fara nicio remuscare!pe toti!

1Autonom spunea...

Situația la Timișoara e ceva mai diferită deocamdată. Sunt agresivi pe străzile unde dețin măcar o majoritate, în rest sunt mai rezervați, dacă nu chiar fricoși. Gașca îi face să se simtă mai ”în siguranță”.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”