Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 26 noiembrie 2009

TVR a interzis difuzarea clipului electoral al PPMT. "ROMÂNIA E PREA MARE" se spune în materialul de propagandă al partidului lui Tokes care propune FEDERALIZAREA ROMÂNIEI (video)

Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) a aflat "cu consternare" faptul că studiourile teritoriale ale Televiziunii Române refuză difuzarea clipul electoral al partidului în care se vorbește despre "soluția" FEDERALIZĂRII României. Televiziunea publică a sesizat că materialul de promovare al PPMT încalcă prevederile Constituției și a decis eliminarea lui din emisiunea dedicată campaniei electorale.

Refuzul are la bază o decizie a coordonatorului emisiunilor de promovare electorală ale TVR București, conform căreia clipul publicitar electoral al PPMT nu este în conformitate cu prevederile Constituției, decizie comunicată studiourilor teritoriale. 

Textul clipului electoral al PPMT: 

"Nu am intrat în spațiul Schengen din cauza corupției la nivel înalt, și acest lucru nu ne place. Șeful nostru e FMI. Nu ne place. Oare ROMÂNIA E PREA MARE pentru politicieni, sau conducătorii sunt prea mici pentru România? Noi avem soluții. Să ne luăm soarta în propriile mâini. Vrem o Transilvanie europeană, într-o Românie federală. Vrem autonomie. În 9 decembrie votați soluția transilvană pentru România. Votați Partidul Popular Maghiar din Transilvania.''

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”