Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 26 noiembrie 2009

Geoana si Iliescu, uniti de Dosarul REVOLUTIA – Dosarul de revolutionar al soacrei lui Geoana

Asociatia Academica de Administratie Publica “EUROPA” in colaborare cu BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR organizeaza joi, 26 noiembrie 2009, orele 10.30, la sediul Asociatiei „21 Decembrie 1989” din str. Batistei 24A (vizavi de Inalta Curte de Casatie si Justitie), conferinta de presa cu tema:
DOSARELE REVOLUTIEI ROMANE UNESC CLANUL GEOANA-COSTEA-ILIESCU


In cadrul conferintei de presa se vor da raspunsuri fara echivoc urmatoarelor intrebari, fiind invitati Ion Iliescu, Margareta Costea (foto), Teodor Maries, Dumitru Costin:

Cum a deturnat Revolutia echipa ILIESCU-GEOANA-COSTEA?
Cum si-a falsificat soacra lui Mircea Geoana dosarul de RANITA IN REVOLUTIE?
Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, este terorista sau doar o impostoare a Revolutiei?
De ce o sustine Mircea Geoana pe soacra sa, considerand ca Margareta Costea este Jeanne d’Arc a Revolutiei Romane si ca ginerele ii datoreaza toata cariera sa diplomatica si politica?

Jurnalistii prezenti la conferinta de presa vor intra in posesia probelor care demonstreaza vinovatia Margaretei Costea, soacra lui Mircea Geoana, si complicitatea sa cu “emanatul” Ion Iliescu, cu Gelu Voican-Voiculescu, cu Mihail Bujor-Sion si cu multi alti beneficiari ai Revolutiei Romane. Toate probele vor fi distribuite pe suport electronic.



In cadrul conferintei se vor prezenta in premiera probe audio si video care o incrimineaza pe Margareta Costea, toate acestea demonstrand ca pana in prezent autoritatile competente au instrumentat lamentabil dosarele penale ale Soacrei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”