Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 decembrie 2013

"Lupta pentru viitor - Calea Autonomilor. Camaraderia"

"Ïntr-o lume dominata de relatii sociale superficiale, camaraderia noastra este un adevarat extremism. Noi nu suntem o organizatie obisnuita, suntem o adevarata confrerie. Daca unul e lovit, noi toti ne simtim loviti. Daca unul cade, toti ii intindem mana sa se ridice. Aici notiunile de "eu" si "tu" dispar. Exista doar "NOI"! Iar oricine face greseala de se pune in calea acestei fraternitati trebuie sa traiasca restul zilelor privind temator peste umar. O prudenta tardiva si zadarnica. Noi suntem predestinati sa invingem si credem in asta cu fanatism."

(Extras din lucrarea "Lupta pentru viitor - Calea Autonomilor", de 1Autonom)


5 comentarii:

Refinder spunea...

interesant citat ;)

Anonim spunea...

Asta imi aduce aminte de serialul Star Trek si episoadele cu borgii.

Anonim spunea...

De ce nu faceti putina autonomie in Serbia?

Anonim spunea...

Intru totul de acord cu cele expuse de voi ! Sa luam exemplul mainii:are cinci degete, deferind unele de celelalte,inclusiv palma..Ranind-o,suferinta va fi reflectorizata catre palma inclusiv falange..dar aceeasi(mana) strangandu-si randurile(degetele) va putea fii metamorfozata intr-un pumn pe care-l vom putea intoarce impotriva tuturor in caz de forta majora..sau interes national ! 14/88 ! Ps:In preajma sarbatorilor de iarna va doresc numai bine,forta de munca impreuna cu traditionalul '' La multi ani ! '' Cu respect NederDac !

Andrei spunea...

Unde gasim articolul in intregime?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”