Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 1 martie 2014

Lupta pentru viitor - Calea Autonomilor: "Noi şi strada"

Strada ne aparţine şi trebuie să ne manifestăm ca şi stăpâni ai ei. Zidurile, pereţii, stâlpii şi asfaltul servesc la răspândirea propagandei noastre. Partidele politice au staţii de radio şi televiziune, ziare, mii de jurnalisti în solda lor. Orice incursiune în teritoriul nostru din partea propagandiştilor sistemului trebuie să devină cea mai periculoasă şi înspăimântătoare aventură a vieţii lor. Trebuie zdrobiţi fară milă!

Defilările de câteva zeci de tineri care bântuie străzile îngânând nişte lozinci prost alcătuite nu reprezintă un magnet pentru nimeni şi nu ne caracterizează. În loc să mobilizeze oamenii, îi demoralizează şi în loc să îi atragă, îi îndepărtează. Apariţiile noastre stradale trebuie gândite până la cel mai mic detaliu. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Ele vor arăta ordinea şi disciplina care ne stăpânesc şi vor transmite tuturor un mesaj de forţă: "NOI SUNTEM SOLUTIA!" Acela va fi Marşul nostru, Marele nostru Marş pentru cucerirea puterii şi nu are nicio legătură cu urnele de votare ale şmenarilor din partidele politice. Noi nu depunem niciun efort să participăm la mascarada lor. Sala de sport este izvorul forţei noastre politice. Acolo ne pregătim pentru MARELE MARŞ. Puterea oligarhiei partidelor politice se bazează pe o majoritate inertă, inactivă, lipsită de viaţă. În faţa unei minorităţi active, care îşi urmăreşte obiectivele cu perseverenţă şi continuitate în efort, gata la nevoie să aplice forţa brută, nu au nicio şansă de menţinere la putere. Prăbuşirea lor este o chestiune inevitabilă. Aşadar, să ne antrenăm cu tenacitate şi încredere. NOI VOM ÎNVINGE! 

"Lupta pentru viitor - Calea Autonomilor", de 1Autonom

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”