Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 1 martie 2014

Lupta pentru viitor - Calea Autonomilor: "Noi şi strada"

Strada ne aparţine şi trebuie să ne manifestăm ca şi stăpâni ai ei. Zidurile, pereţii, stâlpii şi asfaltul servesc la răspândirea propagandei noastre. Partidele politice au staţii de radio şi televiziune, ziare, mii de jurnalisti în solda lor. Orice incursiune în teritoriul nostru din partea propagandiştilor sistemului trebuie să devină cea mai periculoasă şi înspăimântătoare aventură a vieţii lor. Trebuie zdrobiţi fară milă!

Defilările de câteva zeci de tineri care bântuie străzile îngânând nişte lozinci prost alcătuite nu reprezintă un magnet pentru nimeni şi nu ne caracterizează. În loc să mobilizeze oamenii, îi demoralizează şi în loc să îi atragă, îi îndepărtează. Apariţiile noastre stradale trebuie gândite până la cel mai mic detaliu. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Ele vor arăta ordinea şi disciplina care ne stăpânesc şi vor transmite tuturor un mesaj de forţă: "NOI SUNTEM SOLUTIA!" Acela va fi Marşul nostru, Marele nostru Marş pentru cucerirea puterii şi nu are nicio legătură cu urnele de votare ale şmenarilor din partidele politice. Noi nu depunem niciun efort să participăm la mascarada lor. Sala de sport este izvorul forţei noastre politice. Acolo ne pregătim pentru MARELE MARŞ. Puterea oligarhiei partidelor politice se bazează pe o majoritate inertă, inactivă, lipsită de viaţă. În faţa unei minorităţi active, care îşi urmăreşte obiectivele cu perseverenţă şi continuitate în efort, gata la nevoie să aplice forţa brută, nu au nicio şansă de menţinere la putere. Prăbuşirea lor este o chestiune inevitabilă. Aşadar, să ne antrenăm cu tenacitate şi încredere. NOI VOM ÎNVINGE! 

"Lupta pentru viitor - Calea Autonomilor", de 1Autonom

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce e nebunia asta cu ,,Autonom''? Chiar era necesar sa foloseasca o asa denumire? Nu puteau gasi o alta denumire?

Anonim spunea...

Pentru ca lumea să inţeleagă de cine a fost şi este controlat, dirijat, fiecare mişcare, din fiecare instituţie al fiecărui stat, este necesar obligatoriu studierea şi inţelegarea corectă a documentului secret numit "Protocoalele inţelepţilor sionului" care se poate găsi pe site-ul: dezvaluiri.go.ro, altfel orice informaţie şi informare va fi incompletă. După studierea şi inţelegerea corectă documentului secret, fiecare decizie, fiecare mişcare, al fiecărui reprezentan, fiecărei instituţii, trebuie raportată la respectivul document secret. Numai atunci imformaţia şi informarea publicului va fi mai aproape de adevăr. Această abordare este necesar obligatorie mai ales in ziua de azi, pentru a inţelege mai corect scopul evenimentelor care au loc in fiecare ţară.
Oricine care va reuşi să inţeleagă corect documentul secret "Protocoalele inţelepţilor sionului", işi va da seama de faptul că, fiecare comunitate evreiască din fiecare ţară, a jucat rol de stat in stat. Aşa, pe parcurdul istoriei, sioniştii au reuşit să creeze in prezent imperiul uniunii europene, un imperiu pregătit pentru instaurarea noii ordini mondiale sau a fascizmului evreesc condus de către antihristul, fiul lui satan. Deci, se va subinţelege faptul că in momentul prezent statul român se află intr-o sclavie, control total şi dictatură sionistă română. Aşa se explică faptul că, 90% dintre profeţiile protocoalelor inţelepţilor sionului, deja s-au implinit. Ce fel de profeţii au mai rămas să se mai imlinească, ca astfel incât să se implinească 100% ??? Simplu, banii lichizi vor fi scoşi din circulaţie şi inlocuiţi cu card-uri, la urmă cardurile vor fi inlocuiţi cu implantarea microcipurilor pe oameni prin manipulare şi liberă alegere, după care se va face legea ca şi celorlalţi care nu vor fi de acord să le fie implantat microcipul, vor fi obligaţi până la exterminare.
Lumea trebuie să cunoască cine sunt toţi aceia care au făcut şi fac parte din comunitatea secretă evreiască sionistă română, să se ferească de ei, să nu fie de acord cu ei, nici cu imperiul pe care il pregătesc pentru antihrist. După cum merg lucrurile in România, se subinţelege faptul că, statul român este de acord a fost şi este de acord cu planurile, profeţiile sioniştilor, de aceea statul român a fost este şi va fi distrus de către satan patron al banilor, stăpânul sioniştilor.
Fiecare stat trebuie să fie conştient de faptul că, intr-un viitor urmează să fie “distrus” prin bani, pentru instaurarea dictaturii fasciste sioniste şi penrtu a mai putea avea forţă de supravieţuire, trebuie să ia decizii corecte, să facă sacrificii in baza bunului simţ al fiecăruia. Lipsa bunului simţ al majorităţii reprezentanţilor statului şi a bisericii este motivul pentru care in România merge din ce in ce mai prost şi din ce in ce mai rău, se merge pe placul comunităţii sioniste din România, una dintre ţările vândute lor, după cum se poate vedea chiar şi pe youtube.com , „ROMANIA E VANDUTA!” -YouTube.flv https://www.youtube.com/watch?v=7dmxnmmggDA
Oare va mai exista şansa ca statul român să iasă din datorii pentru a mai redeveni un stat independent?
Numai Dumnezeu ştie !
Dumnezeu să ne ajute!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”