Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 30 martie 2020

Eveniment editorial la Timișoara: "Tabăra Sfinților", de Jean Raspail, apare la editura Frontiera

"Grupul de Studii Geopolitice “Frontiera” din Timișoara are bucuria să anunțe ieșirea de sub tipar a primei traduceri în limba română a romanului “Tabăra sfinților” de Jean Raspail - “Una dintre lucrările cele mai lipsite de compromis din literatura secolului XX” (Chilton Williamson, The Conservative Bookshelf: Essential Works That Impact Today’s Conservative Thinkers, 2005). O carte perfectă pentru perioada pe care o traversăm, un roman profetic despre un viitor distopic imaginat în 1973 dar care devine realitate în secolul XXI. Detalii despre modalitățile în care poate fi achiziționat volumul, în curând."


1 comentarii:

Anonim spunea...

Cartea este minunata, si poate fi cumparata scriindu-le pe pagina de facebook. Costa 40 de lei.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”