Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 6 iunie 2020

Marșul „Black Lives Matter”: Jaf, foc și crimă!



Așa arăta în urmă cu două zile cartierul Manhattan din New York, după atacul hoardelor anarho-rasiștilor din Black Lives Matter și Antifa. Aproape toate magazinele au fost jefuite și distruse. Un jaf de proporții colosale! Nu îi plângem pe proprietari pentru că ei sunt chiar printre vinovații principali pentru haosul care stăpânește Statele Unite în aceste zile. Decenii la rând acele firme au finanțat cu sume uriașe mișcările extremei stânga-progresistă din lumea întreagă. Acum culeg ceea ce au semănat. Ne îngrijorăm pentru soarta albilor onești care se trezesc în fiecare dimineață și merg la muncă pentru a-și hrăni familia. Oameni care acum sunt abandonați de autoritățile locale conduse de democrații pentru care VIEȚILE ALBILOR NU CONTEAZĂ.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mai sunteti activi?

Lupta NS spunea...

@Anonim, bineînțeles.

roazamelia@gmail.com spunea...

Trebuie sa facem o miscare nationalist socialista dar ptr plebea palmasa nu ptr ciocoii! Ciocoii stiti de ce neam a fost in ROMANIA?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”