Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 17 octombrie 2020

HEIMAT DEFENDER: REBELLION - UN JOC VIDEO PENTRU PATRIOȚI!

Rețeaua patriotică germană „Ein Prozent și „Kvltgames“ au lansat de curând un joc video pentru patrioți, acesta se numește Heimat Defender: Rebellion. Acțiunea se petrece în viitorul distopic al anului 2084 (o trimitere la romanul 1984 al lui George Orwell), unde puterea absolută este deținută de o corporație globală, „Globohomo Corporation”, iar cetățenii sunt înrobiți și transformați în consumatori fără minte sau „NPC-uri” (o abreviere din limba engleză pentru personaje care nu sunt jucătoare, nu mai sunt actori activi, ci mai degrabă urmăresc, fără să vrea, agenda forțelor întunecate) Jucătorii sunt luptători pentru libertate și își pot alege să joace cu personaje cunoscute ale mișcării naționaliste germane, împotriva unor personaje asemănătoare cu multi-miliardarul evreu finanțator al extremei stângi globale George Soros și Angela Merkel. Cu o grafică retro 2D, asemănătoare anilor `90, veți fi expuși atacurilor hoardelor antifa, maleficului Soros și altor entități ale întunericului.

Termenul Globohomo este un cuvânt folosit de antiglobaliști pentru a descrie o cultură impusă societății de către organizațiile globaliste, corporațiile multinaționale, giganții tech și marxiștii culturali. Această cultură forțată include, printre altele, idealuri metropolitane precum diversitatea, globalismul, ideologia gay pride și degenerarea sexuală, susținerea migrației ilegale, politicile împotriva omului alb, egalitarismul, venerarea banilor și dispariția diferitelor culturi individuale și locale.


Deși boicotat în Germania, cu numeroase apeluri de suprimare a jocului – nicio surpriză, Germania este un stat semi-totalitar unde șobolanii roșii  antifa sunt susținuți de structurile statului, Heimat Defender: Rebellion a dobândit o popularitate binemeritată, după doar o săptămână de la lansare având deja 30.000 de descărcări!

„Ein Prozent” creează contracultură patriotică!

Jocurile pe computer au cucerit demult majoritatea societății. Aproape că niciun membru al generației tinere nu poate scăpa de fascinația plină de acțiune din jocurile video. Cu „Heimat Defender” ridicăm rezistența patriotică la un nou nivel și ajungem astfel la noi părți interesate, tinere, dar care nu au intrat încă în contact cu inițiativa cetățenilor noștri. De ce este nevoie de „Heimat Defender” este explicat de managerul „Ein Prozent” Philip Stein în mesajul său video.

Cu „Heimat Defender: Rebellion” am realizat încă o dată un proiect care este cu adevărat unic. Pentru că tocmai acest lucru reprezintă inițiativa cetățenilor noștri: o contracultură patriotică creativă și diversă. Împreună cu oameni creativi, artiști și activiști, lucrăm la construirea unei rezistențe patriotice atractive și durabile. „Heimat Defender: Rebellion” este, desigur, gratuit pentru voi toți.

Descărcați gratuit jocul de pe pagina oficială de creatorului și intrați în bătălia împotriva GloboHomo Corporation.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”