Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 21 iunie 2020

Obiectivul „anti-rasiștilor”: DISTRUGEREA RASEI ALBE!

„Nu există nicio îndoială: intenționăm să ponegrim bărbații albi morți, și pe cei vii, și pe femei, până când construcția socială cunoscută sub numele de “rasa albă” este distrusă – nu demolată, ci distrusă.”

“Cheia rezolvării problemei rasiale a timpului nostru este abolirea rasei albe – cu alte cuvinte, abolirea privilegiilor albilor. Până când această sarcină nu este dusă la bun sfârșit, orice reformă parțială se poate dovedi inutilă pentru că influența albilor penetrează toate domeniile, de la cele domestice până la cele internaționale în societatea Statelor Unite. Modul în care se poate aboli rasa albă este acela de a provoca, a corupe și în final a răsturna instituțiile și comportamentele emblematice care reproduc privilegiile albilor, inclusiv în școlile, locurile de muncă, magazinele și sistemul juridic infracțional. Aboliționiștii nu se vor limita la folosirea mijloacelor obișnuite de protest, ci vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge scopul.”
Sursa: „Race Traitor”, de Noel Ignatiev, prof. evreu Harvard

Statuia lui George Washington - Portland, Oregon.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”