Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 31 decembrie 2023

A supraviețui astăzi!

Când vorbim despre supraveţuire, nu ne referim doar la acel gol în stomac ce trebuie sa il umplem cu compromisuri.

Supraviețuirea în societatea din ziua de azi, pentru un naționalist, e una din cele mai grele lupte de dus.

Astfel, ne propunem să venim în ajutorul celor ce ne citesc, cu un serial, ce va încerca să fie un îndrumar în lupta de zi cu zi.

În mediul urban.


Lupta organizată: E demonstrat că forma de rezistenţă de tip Lup Singuratic poate avea avantajele ei, dar nu poate avea impactul unu‏i grup coagulat.

De aceea Naţionaliştii Autonomi îndeamnă la formarea de nuclee ori aderarea naţionalistilor la grupări deja existente.

Reconquista. Mai mult ca oricând, naţionaliştii trebuie să se facă simţiţi de comunitate. Prezenţa lor pe străzi, la adunări publice unde administraţiile cer girul societăţii civile. Cuvântul nostru trebuie să se facă auzit.

Astăzi, mai mult ca


oricând, străzile ne sunt invadate de către migranți înfometaţi și ostili. 
Aduşi de diverse promisiuni pe pământurile noastre sunt abandonaţi exact de cei ce le-au promis un trai mai bun. Militanţii naţionalişti trebuie să fie prezenţi printre ai noştri şi să readucem simţământul de siguranţă în comunitate, opunându-ne total migrației și planurilor de înlocuire a românilor. Naționaliștii nu sunt caracterizaţi prin discursuri sforăitoare şi patetice, ei au în sânge Oratoria Faptei!

Noi suntem Adevărata Societate Civilă!

Contracultura. Nu suntem anti-cultură, dar ceea ce astăzi ne este prezentat drept cultură ne obligă să venim nu cu ceva nou, ci cu acele valori trecute la noul Fond de Carte *S*.

Avem ca orientare zeci, putem spune chiar sute de filozofi, revoluționari, oameni politici ce au lăsat moştenire o valoare inestimabilă de trăire şi model de luptă.

Profesorul Cuza, Codreanu, A.H., B.M., Primo de Rivera, Ledesma, Evola, Guenon, Pound, Marinetti, Eliade, V. Lovinescu, Kai Murros. Câteva exemple pentru noi cei ce nu ne ruşinăm cu trecutul şi prezentul nostru. Ne asumăm cu mândrie moştenirea noastră şi o vom apăra oriunde.

Editare de carte si presă, prezenţa în ce astăzi denumim *social media* şi pe undele Radio. Oriunde poate ajunge mesajul nostru, acolo vom fi şi noi. Fanzinele vor fi presa noastră liberă!


Pereţii vor purta mesajele noastre - *Muri Puliti Popoli Muti* - iar vocea noastră va fi auzită oriunde careva dintre noi va vorbi.

Familia. Cel mai important nucleu al oricarei mişcări naţionaliste. Fără îndoială, atacată în zilele noastre mai mult ca oricând. Demonizată din toate părţile. 

Milităm pentru protejarea acestui adevărat bastion al zilelor noastre. Încurajăm tinerii să se unească şi să se alăture acestei ultime forme de Rebeliune numită Familie. Suntem pentru aceasta şi acest lucru ne obligă să fim împotriva a tot ceea ce o atacă. De la pornografie până la aşa zisele uniuni civile. Dacă sistemul vă cere să vă sacrificați viața "carierei", noi vă îndrumăm să v-o dăruiți familiei. Fiți "extremiști": clădiți familii numeroase! Ne considerăm duşmani ai celor ce vor să pervertească copiii noştri. De la ceea ce se doreşte ca aceştia să înveţe din sistemul de educaţie, până la librariile şi bibliotecile publice pline de literatura de gen şi ideologie marxistă.

Suntem pentru păstrerea bagajului nostru biologic, considerăm că fiecare rasă are dreptul la a îşi apăra moştenirea, de aceea ne considerăm apărători ai unei averi fără de preţ.

Locul de muncă. În aceste zile, cînd stânga a abandonat clasica retorică sforăitoare cum că doar ei reprezentau adevărata voce a proletarului, noi trebuie să luăm ceea ce drept nouă ne aparţine. Lupta pentru un drept la o muncă cinstită. Pentru eliminarea noilor *brigazi artisitce/politice* ce obligă la aplicarea de egalităţi de gen, acceptarea de teorii colorate şi promovarea acestor teorii bolnave. Prin formarea de sindicate naţionaliste putem să punem barieră la invazia din aceste zile. Avem in faţă forţa de muncă prost platită şi prost formată, ce poate fi un real pericol de siguranţă până la susţinerea, promovarea şi finanţarea cercurilor marxiste. 

A fi Comunitate este ţelul nostru!

Călin Iuga

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”