Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 3 februarie 2008

Persecutia lui John Demjanjuk continua


Un fost mecanic din Cleveland care a fost acuzat pe nedrept de un grup de evrei mincinosi ca a fost "gardian de lagar nazist" (un anume "Ivan cel Groaznic") - si a fost achitat de Curtea Suprema a Israelului (Cazul John Demjanjuk), care ea insasi a refuzat sa creada povestile "supravietuitorului" - a pierdut inca o lupta in cei 30 de ani pentru mentinerea cetateniei si rezidentei americane.
O Curte federala i-a refuzat apelul lui John Demjanjuk , de a fii deportat din ordinul judecatorului sef al imigratiei natiunii. Ordinul il va trimite pe Demjanjuk in Germania, Polonia sau Ucraina natala.
Avocatul lui Demjanjuk , Johnn Broadley , a spus: "nu comentez decizia celor 3 judecatori penali ai celui de-a 6-ea Curte de Apel americana si nu voi fii in masura sa raspund pana nu se clarifica. El nu va specula optiunile legale ramase.
Avocatul departamentului de justitie , evreul Eli Rosenbaum , care a condus la persecutia lui Demjanjuk , la randul lui nu a comentat.
Demjanjuk, care a negat cu statornicie ca a ajutat nazistii, a fost anuntat de decizie, a spus Ed Nishnic, fostul ginere . "Ia fost adus la cunostinta" a zis Nishnic. "El este practic obisnuit cu deciziile care nu sunt in favoarea noastra, si este in mare parte neinteresat de detalii. Vrem ca el sa aiba parte de pace in viata lui cat de mult posibil".
Demjanjuk , in varsta de 87 de ani, deobicei are o sanatatea subreda,a spus Nishnic. Demjanuk traieste in suburbia Seven Hills din Cleveland. El sustine ca a servit in armata sovietica , ca a fost capturat de Germania in 1942 si ca a devenit prizonier de razboi.
In ultima lui incercare de a evita deportarea lui Demjanjuk, Broadley a sustinut ca M.J. Creppy, judecatorul sef in privinta imigratiilor care a facut ordinul de deportare in 2005 , a fost un functionar pur administrativ si nu era calificat de pozitia de judecator in privinta migratiilor.
Curtea penala de apel a respins acel argument si a refuzat sa revada decizia lui Creppy , care a fost executata de Comisia de Apel a imigratiei in 2006.
"In esenta Demjanjuk cere acestei curti sa ignore sensul propriu al cuvintelor "judecator in materie de imigratie" deoarece titlul lui Creppy includea si cuvantul "suprem" a pronuntat curtea." Cuvantul "sef" nu modifica intelesul fundamental al cuvintelor "judecator in privinta imigratiilor" ca sa faca aceasta pozitie strict manageriala, cum sustine Demjanjuk ca ar fi."
NatAllNews

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”