Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 22 aprilie 2008

Hillary Clinton ameninta Iranul cu "stergerea de pe harta", in cazul unui atac impotriva Israelului

Candidata la investitura democrata Hillary Clinton a amenintat ca, daca va castiga cursa pentru Casa Alba in luna noiembrie, va "sterge de pe harta" Iranul, in cazul in care aceasta tara va lansa un atac nuclear asupra Israelului, potrivit unui interviu televizat difuzat marti, transmite agentia AFP, citata de NewsIn . "Vreau ca iranienii sa stie ca daca voi fi presedinte, voi ataca Iranul", a raspuns ea pentru postul de televiziune ABC News, intrebata ce va face in cazul unui atac nuclear din partea Teheranului asupra Israelului. "In urmatorii 10 ani, in care ei ar putea sa ia in calcul sa lanseze un atac asupra Israelului, am putea sa radem cu totul Iranul de pe harta", a adaugat fosta Prima Doamna, care se confrunta marti cu rivalul sau democrat Barack Obama in cadrul unor primare cruciale desfasurate in Pennsylvania. Contactat marti de acelasi post de televiziune, senatorului de Illinois, Barak Obama, a declarat, la randul sau: "Iranienii pot fi siguri ca voi raspunde cu forta si ca este absolut inacceptabil sa atace Israelul sau pe oricare alt aliat al nostru din regiune, cu arme conventionale sau nucleare". El a precizat, insa, ca folosirea unor expresii ca "a sterge de pe harta" nu poate sa dea rezultate bune. Cei doi candidati si-au luat angajamentul sa apere Israelul in fata oricarei agresiuni iraniene, dar au puncte de vedere divergente in legatura cu modul in care pot contracara ambitiile nucleare ale Teheranului. Ambii fac apel la diplomatie, dar senatorul de Illinois merge mai departe, reafirmand saptamana trecuta, in cursul unei dezbateri acide cu rivala sa, ca intentioneaza sa "discute direct" cu Teheranul si cu alte tari considerate drept inamice ale Statelor Unite, in cazul in care va fi ales presedinte. Media Link

4 comentarii:

WhiteRevolution spunea...

88/14 !
Stai ca nu inteleg ce vrei pana la urma , sa iese cioara aia si sa iese Revolutie ? poate nu o sa iese , oricum incercarea moarte nu are :)
, dar decat cioara mai bn idioata asta ! Oricum toti sunt condusi de evrei ;)

Lupta NS spunea...

Conventia Democrata din SUA (sau de altundeva) nu ma intereseaza. As vrea sa iasa presedinte John Taylor Bowles, dar sanse minime... "A White president? No chance".. cum zicea un camarad din SUA.
Articolul preluat din media arata foarte bine un lucru: amandoi candidatii sustin cu fanatism Israelul. Si castiga cel care se arata mai servil fata de israel...

Constantin Burlacu spunea...

si mai ales ca cei doi candidati sunt iudeo-crestini sprijiniti de jidani dar si de bisericile iudeo-crestine.

Lupta NS spunea...

Bisericile asa zise crestine din America incapute pe mana unor masoni asa cum dezvaluie si Bruno Wurtz in cartea sa "New Age" (new age fiind de altfel o doctrina clocita in laboratoarele masonice) si James D. Shaw fost mason de gradul 33 si fost Mare Maestru al tuturor corpurilor de Rit Scotian, in mai multe carti. Asta nu inseamna ca invatatura crestina este in slujba jidanilor. Intreaga istorie demonstreaza contrariul. De doua mii de ani exista o confruntare neincetata intre crestinism si iudaism (cu toate creatiile sale).

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”