Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 17 aprilie 2008

www.88radio.com - Vocea nationalsocialismului , vocea libertatii !


La adresa de web www.88radio.com veti putea asculta, din data de 20 aprilie 2008, primul post de radio nationalsocialist in limba romana. Programul va avea in cea mai mare parte muzica NS, dar si emisiuni dezbatere, emisiuni pe teme de istorie, stiri si multe altele. www.88radio.com ofera tuturor celor interesati de nationalsocialism si de istorie cartea Mein kampf in limba romana.

Mein kampf, de Adolf Hitler, în limba română, format pdf.

sau adresa alternativa Mein Kampf - Romana net Mein Kampf - Romana net cristian a little contribution

Pentru moment, postul de radio si-a suspendat emisia. Ea va fi reluata in viitor, la o alta adresa. Va vom anunta din timp. Pana atunci urmariti blogul Lupta NS si pagina Nationalistilor Autonomi Timisoara, www.NAT88.org

Click Here For More Sites Like Ours

3 comentarii:

Anonim spunea...

BUN. UNDE-I EMISIA RADIO?

Lupta NS spunea...

88Radio nu mai emite din noiembrie 2008, iar domeniul nu ne mai apartine si prin urmare nu mai reprezinta un emitator national-socialsit.

Anonim spunea...

Ce s-a intamplat cu 88Radio de nu mai emite? A fost dat in judecata si interzis de un judecator postul asta de radio sau ce s-a intamplat?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”