Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 28 iunie 2008

Cazul profesorului Vladimir Mircea Voiasciuc vs. mafia tiganeasca


Va prezentam intr-un articol precedent situatia domnului profesor Vladimir Mircea Voiasciuc, un om atacat de catre mafia tiganeasca a imibiliarelor pentru a ceda spatiul in care este chirias.
Problemele domnului Mircea Voiasciuc au inceput imediat dupa ce s-a mutat in spatiul inchiriat pe strada Traian Grozavescu nr 4. Nu trecuse nici macar o saptamana de la deschiderea salii de Culturism si Fitness.
Asaltul unor vecini, de etnie tiganeasca, a fost total. I-au murdarit usa cu mizerii, i-au aruncat apa pe scari, i-au agresat verbal pe clientii salii de sport. Situatia devenise insuportabila iar dialogul inter-uman cu vecinii sai a fost un esec. Asa ca omul s-a adresat administratiei locale si politiei. Daca nu ati avut niciodata nevoie de politie puteti crede ca problemele omului nostru au fost rezolvate si ca astfel calvarul sau a luat sfarsit. Nici vorba. Acum si-a facut si mai multi dusmani. Cazul domnului profesor Vladimir Mircea Voiasciuc se aseamana ca la indigo cu cazul domnului profesor Ioan Cotaescu. Si dumnealui a apelat la politie si raspunsul oamenilor legii a fost ca “noi trebuie sa aparam minoritatile”. Si domnul Voiasciuc este “minoritar” etnic. Dumnealui este de nationalitate ucraineana. Din “nefericire” pentru domnia sa, nu face parte dintre cele doua minoritati protejate in Romania: tiganii si bogatii.
Sectoristul Dan Daniel chemat in nenumarate randuri sa calmeze tiganii din imobilul de pe strada Traian Grozavescu nr 4. Nu a luat nicio masura impotriva lor ani de zile. Ba mai mult, ne povesteste dl Voiasciuc ca tiganii au afirmat in fata sa si a sectoristului Dan Daniel: “Acum ti-ai luat partea. Ce mai cauti aici?” Nu credem ca se referea la impozitele legale…Din luna iulie si pana in luna dcembrie cand conflictul a fost la culmea sa acest sectorist nu a dat nicio amenda!!!
Domnul profesor Voiasciuc s-a aflat fata in fata cu intaiul politist al municipiului Timisoara care i-a promis o serioiasa analiza a cazului si pedepsirea politistilor care nu si-au facut datoria. Aiurea! Totul a fost doar in fata camerelor de filmat. Apoi in raspunsrile domnului comisar sef al Inspectoratului de Politie Timis, Sandel Palade, se vede totalul dispret al functionarului public fata de patronul sau, contribuabilul, acesta ocolind de fiecare data raspunsul la intrebari. Posibil ca domnia sa sa aiba si alti “contribuabili”. Cine stie?!...
Pentru aceste motive, domnul Voiasciuc i-a cerut demisia de onoare. Dar in lipsa onoarei, nu a aparut nicio demisie.
Dupa numeroase sesizari , administratia locala isi trimite reprezentantii, dar nu pentru a cerceta cu adevarat problema ci asa cum se pare pentru a-l “pune la punct” pe chiriasul de pe strada Traian Grozavescu nr 4, parter.
Astfel, la un control efectuat la SC Record Vladi SRL domnul Voiascic Vladimir primeste o amenda de 400RON pt ca “functioneaza fara acordul primariei”, dar este incadrat la legea 656/2002 despre care aflam ca se refera la…”prevenirea si sanctionarea spalarii banilor”…
In data de 19.09.2007 urmeaza un alt control efectuat de catre d-na consilier Lambu Gabriela. Dumneaei aplica la randul sau o amenda de 1000 de RON, desigur tot domnului Voiasciucpe motiv ca spatiul a suferit modificari de la forma sa originala, desi domnul V. M. Voiascic este acolo doar un chirias. Asa ca era firesc sa se desfasoare o ancheta care sa stabileasca daca au avut loc intr-adevar modificari si la ce data. Inainte sau dupa ce spatiul a fost inchiriat de noul Chirias, dl Voiasciuc?
In urma unor amenintari si a lipsei de implicare a politiei in aplanarea conflictului dl Voiasciuc se adreseaza Procuraturii Timisoara (Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara). Din Rezolutia procurorului Ciprian Dorobantu din cadrul parchetului mai sus mentionat reproducem.
“CONSTAT:
Prin plangerea formulata la data de 26.07.2007, Voiasciuc Vladimir, administrator la SC “Record Vladi” SRL, (…) In fapt acesta a invederat ca in ziua de 23.07.2007, in jurul orelor 11.00 in timp ce se afla la sala de fitness situata in demisolul imobilului cu nr 4, de pe str. Traian Grozavescu din Timisoara, a fost amenintat ca daca nu paraseste spatiul inchiriat de la numitul Diaconu Ioan, ii va trage 4 gloante in stomac sau ii va taia capul cu sabia, I va incendia autoturismul si va distruge imobilul prin inundare sau incendiere.
Tot in cuprinsul plangerii, Voiasciuc Vladimir a mai relatat ca este impiedicat de catre copiii numitului Gribowski Ioan sa-si desfasoare activitatea la sala de fitness intru-cat acestia fac galagie si mizerie si ii agreseaza verbal pe clientii firmei.”
Si acum urmeaza partea incredibila.
“Tot pentru stabilirea veridicitatii aspectelor reclamate de Voiasciuc Vladimir au fost audiati martorii ….” Aici sunt numele a 3 persoane care au asistat la unele scene in care domnul V. Voiasciuc era tinta atacurilor tiganilor. Din motive usor de inteles nu vom publica aici numele acelor persoane. Noi insa am stat de vorba cu una din acele persoane care ne-a declarat ca singura declaratie a fst data …domnului Voiasciuc care a adunat delaratiile pt a determina Parchetul sa audieze persoanele respective in calitate de martori. Ori acele declaratii nu pot avea valoare juridica. Domnul Voiasciuc nefiind nici organ de ancheta si nici de urmarire penala.
Deci procurorul Ciprian Dorobantu a savarsit un fals.
Domnul Voiasciuc face recurs si plangerea dumnealui ajunge pe masa Judecatoriei Timisoara care prin sentinta civila nr 10.435 din 30 octombrie 2007, Presedinte Rodica Borza- judecator , se face de ras.
Reproducem din sentinta antologica a doamnei judecator Rodica Borza.
“Raspunderea contraventionala este o raspundere pentru fapta proprie, iar nu raspundere pentru altul, asa cum eronat a interpretat agentul constatator, in sensul ca petenta ar fi responsabila pentru larma produsa de copiii sai: xyz= 7 ani , zzz=14 ani, yzz=3 ani (nb. am ales sa nu facem publice numele copiilor minori, ei nefiind decat niste unelte in mana parintilor lor). In cadrul raspunderii contraventionale pentru fapta retinuta si individualizata de agentul constatator nu exista raspunderea parintilor pentru faptele ilicita savarsite de catre copiii lor minori.” Uluitor, nu-I asa? Cand pana si proprietarul unui caine raspunde pentru eventualele agresiuni ale acestuia, doamna judecator nu stie ca parintii raspund de faptele copiilor lor.
Povestea domnului Vladimir Voiasciuc este extrem de voluminoasa si cuprinde nenumarate pagini de documente inregistrate la institutiile statului ori pe aparatele de filmat .
Acum insa la sala dumnealui, ete liniste si oricine doreste sa isi arate un minim de suport fata de lupta sa cu mafia tiganeasca si cu coruptia din administratia locala poate sa se inscrie la sala dumnealui de pe strada Traian Grozavescu nr 4, parter, unde veti gasi aparate pentru culturism si fitness de ultima generatie precum si sac de box.
Ne putem vedea acolo.
Nota: In clipul de mai sus il puteti vedea pe domnul profesor Vladimir Voiasciuc intr-o discutie civilizata cu 'pasnicii' sai vecini...

9 comentarii:

Anonim spunea...

Off peste tot ciori si nu mai ciori . De ce aici ? de ce la noi ? incerc sa-mi imaginez viata fara ei cat de linistita ar putea fii ... deja visez cu ochii deschisi :(

Anonim spunea...

Stimabile tebuie ţinut seama de experienţa altora. Adunaţi cât mai mulţi martori şi concentraţi-vă atenţia asupra ploiţiei procuraturii şi judecătorilor. Situaţia nu este atât de degradată încât să nu puteţi să obţineţi sentinţe penale împotriva lor. Trebuie unire. doar de aceea sunteţi noua dreaptă.

Zob

Lupta NS spunea...

Stimate domnule Zob (si toti cei care ne confunda cu grupul , organizatia Noua Dreapta) Nu suntem membri ai organizatiei Noua Dreapta! Nu avem nicio afinitate cu respectivul grup. Identitatea noastra este cea nationalsocialista! Suntem grupul care a reactionat imediat ( http://lupta-ns.blogspot.com/2008/05/un-om-in-lupta-cu-o-mafie-intreaga.html )la problema domnului Vladimir Voiasciuc e vorba despre Ofensiva Odal - Nationalistii Autonomi Timisoara.

Rudolf Hess spunea...

ce poat sa mai spun in privinta asta ...cand in fata mea la statia de metrou dristor aseara un grup de patru tigani cu sticlele de bere in mana sar barele si cand femeia de la ghisheu ii intreaba frumos de ce macar nu ia cerut voie sa sara ei o injura in toate felurile si mai au un pik sa o ia la bataie .....badigardu' (defapt pandarii aia de la metrou k nu sunt ni badigarzi nici agenti de paza ei doar sunt ceva la numar acolo unii kre iau bani degeaba) nu face nimic nici macar nu schiteaza vreun gest.femeia cheama politia ..vin trei tablagii si ce credeti,vin dau mana cu toti patru din grup si zic ooo!sa traiesti domnu x!nu team mai vazut de mult.hai te rog nu mai face scandal.tiganu domle k faemeia nujtu ce si nustiu cum ii mai arde cateva injuraturi la care politistul hai domle iarto hai te rog nu mai face scandal,da iar mana cu ei si pleaca fiecare pe drumul lui fara sa le zica nimic altceva.deci pt cei care nu sunt convinsi inca la noi in tara nu exista justitie sub nici o forma la noi justitia din pacate inca o face banu si jmecheria.deci A.C.A.B.

Onoare si Patrie!

Lupta NS spunea...

Important e si sa ne debarasam de influenta tiganeasca in limba si ortografia romana. Ex. sa nu mai folositi cuvinte ca "bafta" "nasol", "naspa" ori sa scrieti cu k cand se impune folosirea lui 'ca', etc etc Raspunsul nostru trebuie sa fie in princpal prin pastrarea nealterata a limbii si culturii romane la influentele anti-culturii tiganesti.

Rudolf Hess spunea...

soldatuldac88 iti dau dreptate doar pe intr-un anumit sens.cred ca ar fii mai important intai sa invatam sa vorbim corect limba romana,sa conjugam corect un verb (care este),si sa avem habar despre anumite cuvinte care le folosim in conversatii pentru ca am observat o mare laguna la foarte multi romani in privinta asta.nu sunt putini cei care nu stiu sa se exprime sau care folosesc cuvinte carora nu le stiu sensul.in privinta scrisului pe net cu "K" sau "SH" ; "TZ" iti dau dreptate doar in sensul ca ar trebui sa ne dezobijnuim de el pt ca nu ne apartine dar ascrisul asta defapt prescurtarile de genul asta au fost inventate cu mult timp inainte ca toti cocalarii care ii vedem in ziua de azi pe net sa stie ce e ala calculator sau net.ele au fost adoptate o parte din limba engleza si o parte au fost inventate tot de romani deai nostrii din comoditatea de a scrie litere in plus in conversatii lungi pe MIRC ; MESS : sau MSN.

Anonim spunea...

Rudolf, Rudolf, săracu' de tine. Biet pseudo-naţionalist care nu-şi mai ştie limba naţională, degeaba te baţi cu cărămida-n pept, că-s numai vorbe goale, câtă vreme tu demonstrezi clar că nu ştii că:
- propoziţia/fraza se începe cu literă mare;
- "ar fi" se scrie cu un singur "i"
- "cuvinte PE care le folosim" e forma corectă pentru cazul acuzativ
- "o mare laCună" se scrie când e vorba de o lipsă
- "dezobişnuim" nu se scrie cu "j"
- "de-ai noştri" trebuie cu cratimă şi la sfârşit cu un singur "i".

Halal naţionalişti! Mai bine globalist, la orice oră.

Anonim spunea...

D-na Rodica Borza este o imatura. Face gafe ,,monumentale": de la a incuviinta probe testimoniale peste inscrisuri, ( incalcand normele dreptului civil )de a nu cunoaste semnificatia ,, Ordonantei presedintiale", pana la a face confuzie intre terenuri care sunt situate in localitati diferite.

Anonim spunea...

Stimati Nationalisti!!!

Privesc cu mare neplacere 2 Lucruri:
a) Desvoltarea Forteii Tiganesti prin Mita, Spaga etc. Numarul "ciorilor" nu este mai mare decit de exemplu in Bulgaria. Doar: in RO au voie mai mult!Consecinta: de vina sunt cei care ACCEPTA Mita!!!!

b) Nu glorificati un trecut oribil!!!
Nume ca de exemplu "wehrmacht" etc. sunt stupide , idioate!!!
Daca este nevoie de Nume Martiale folositi Nume Dacice, din Garda de Fier etc..

Sa privim si Realitatea: Vina de Baza este a SISTEMULUI!
Capitalismul feroce din RO sileste omul sa accepte Mita!!!
Asemanator: Conferinta de la München care la creat pe Hitler!!!
Sa nu uitam ca Trupele SA au fost sacrificate, la fel altele (Stalingrad, El Alamein et.)
In Ziua de azi capii miscarilor Nationaliste se imbogatesc pe spatele celor din strada!

Doresc insa mult succes in lupta(fizica si psyhica) impotriva starii din orasul nostru!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”