Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 14 iunie 2008

Sa nu o uitam pe Eroina SYLVIA STOLZ

Cetateanul germano-canadian Ernst Zundel executa o pedeapsa de 5 ani de inchisoare intr-un penitenciar german pentru ca a avut curajul de a pune in discutie versiunea oficiala a "Holocaustului". In ianuarie acest an, curajoasa sa avocata a apararii, Frau Sylvia Stolz, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare pentru ca a aparat onoarea Germaniei in timpul apararii lui Ernst Zundel. Puternicele forte politice care au facut presiubni pentru punerea sub acuzare si condamnarea doamnei Sylvia Stolz vor ca dumneaei sa fie uitata si abandonata. Va invitam sa ii aratati doamnei Stolz ca nu e asa; ca nu e uitata si abandonata. Trimiteti-i mesajul vostru de sustinere , scrisori, carti postale, etc pe adresa:

The Lady-lawyer, Sylvia Stolz

JVA

Oberer Fauler Pelz 1

Heidelberg

D-69117

Germany


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”