Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 22 august 2008

Doi refugiati afgani s-au imbatat, s-au batut si au agresat un echipaj SMURD


Noaptea trecuta, Centrul Regional pentru Refugiati Galati a fost scena unor confruntari violente intre doi azilanti, dar si intre acestia si echipajele de urgenta. 

Totul a inceput când doi cetateni afgani au avut, pare-se, o altercatie in urma careia s-au ranit. Pentru echipajele SMURD si cele ale Ambulantei galatene a fost cea mai periculoasa misiune a anului. Asta deoarece medicii si asistentele au fost agresati fizic si verbal de azilanti. 

Cei doi afgani, Ali Aji Bekar de 27 de ani si Maarajah Adi de 32 de ani, au sosit in tara noastra acum trei saptamâni si au solicitat azil. Noaptea trecuta, afganul de 32 de ani si cel de 27, ambii beti, au avut o altercatie, au facut o criza de nervi si au spart geamurile. Directorul Centrului, comisar-sef Ionel Ifrim, sustine ca nu a fost vorba decât de un accident, cei doi afgani fiind sub influenta bauturilor alcoolice si taindu-si mâinile in geamurile sparte. 

Nu aceeasi este si parerea politistilor galateni, care sustin ca intre cei doi afgani a avut loc un conflict. Oricum, afganii au fost adusi la Spitalul de Urgenta, unde cel de 32 de ani a si fost operat. Celalalt afgan a ajuns la Spitalul de Psihiatrie, dupa ce a fugit din Urgenta. In cursul scandalului, in timpul interventiei, echipajele de urgenta au ramas fara o lanterna si un telefon mobil, care au fost ulterior recuperate. Cei doi afgani risca sa fie dati afara din Centru pentru scandal si consum de bauturi alcoolice. MATERIAL PRELUAT DIN GARDIANUL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”