Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 23 noiembrie 2008

Obama's first move

7 comentarii:

Anonim spunea...

asa, asa, plagiati!

Lupta NS spunea...

Cred ca nu intelegi corect. Noi am reprodus imaginea al carui autor s-a semnat in colt. El e un american. A. Lee Bennett , Jr. www.atpm.com
Ceea ce ai facut tu aici : http://www.dracmort.com/index.php/politicalincorrect/america-libre , nu e doar plagiat , e HOTIE la drumul mare, talharie, baiete! Sa iti fie rusine. Mai ai si aere de artist original. Hah!

Anonim spunea...

Poate ar trebui sa te uiti mai intai la data, sunteti niste hoti, si voi, si americanul pe care il citezi drept autor, sa va fie rusine, mai sustineti ca sunteti si national -socialisti, va lipseste onoarea!

Anonim spunea...

Aici este fotografia lui Bennett: http://www.atpm.com/7.01/washington-dc/images/white-house.jpg dupa cum se vede nu este trucata, asa ca nu mai umblati cu "casa" vopsita, sunteti niste plagiatori!

Lupta NS spunea...

Anonimule, uite AICI imaginea a aparut inaintea noastra , in 21 noiembrie, cu 2 zile.
AICI in 18, nov., 2008 (5 zile inaintea noastra)
samd. Netul e plin de fotografia asta, nu stau acum sa o caut pt tine.
Iar noi am primit-o prim mail si am pus-o pe blog fara a o modifica, nu ne-am insusit paternitatea ei, iar ea nu e cea de pe blogul sau saitul tau sau ce o fi ala. Ca realizare trebuie sa recunosti ca asta postata de noi e mult superioara, iar ideea destul de comuna. Circulau bancuri pe tema asta inca din campania lui Obama in Conventia Democrata.
Noi iti uram sa ai parte de un Craciun fericit si de idei mai bune care sa fie si realizate mai bine decat cea spre care ai pus link.

Anonim spunea...

Poza de pe Drac Mort a fost publicata pe 6 nov. cu mult inaintea celor la care faci tu referire, si nici acestea nu au o relizare grafica prea grozava, oricum nu asta era important, ceea ce conteaza este ideea... dar cum hotia are rang de lege in Romania. In fine, nu mai spun nimic, Craciun fericit si voua!

Lupta NS spunea...

Sper ca treaba e lamurita.Am spus, si ideea este destul de comuna. Dar iti inteleg oarecum frustrarea. Si noi regasim ideile noastre in alta parte, intr-o maniera mult mai evidenta. Scoatem unele materiale de la naftalina internetului si exact a doua zi ele apar in alt loc. De parca vor sa ne faca o oglinda... 8-|
Asta este internetul ...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”