Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 21 decembrie 2008

Ion Iliescu a fost atacat cu monede şi huiduit la comemorarea eroilor Revoluţiei -


REALITATEA.NET - Ion Iliescu a fost atacat cu monede şi huiduit la comemorarea eroilor Revoluţiei - VEZI VIDEO

Ceremonia de comemorare a eroilor Revoluţiei nu a fost lipsită de incidente. Ion Iliescu a fost atacat cu monede de revoluţionari, împins în îmbulzeala creată şi huiduit. A fost nevoie de intervenţia SPP-iştilor pentru ca fostul preşedinte al României să scape de furia revoluţionarilor.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă în Cimitirul Eroilor. Mai mulţi revoluţionari nu au fost de acord ca Ion Iliescu să ţină un discurs cu ocazia manifestărilor din cimitir.

Aceştia au aruncat cu monede în Ion Iliescu. Mai mult, au vrut să arunce şi cu ouă stricate.

Cei prezenţi l-au numit pe Iliescu "masacrator" şi au susţinut că monedele au reprezentat cei 30 de arginţi care se aruncă trădătorului. Sursa: Realitatea.net



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”