Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 26 februarie 2009

Pedofil francez prins la Dej


De vreo 19 ani incoace Romania a devenit una dintre destinatiile preferate ale pedofililor din Europa si nu numai. Din pacate pedepsele din codul penal sunt mult prea mici pentru a-i descuraja pe cei ce ademenesc copiii spre deviatiile lor sexuale. Pedepsele ar trebui sa fie grele, de minim 10 ani, iar recidivistii sa isi petreaca restul vietii dupa gratii. Astazi pedofilii sunt prinsi in flagrant si apoi judecati in stare de libertate, cum e cazul italianului Alessandro Moretti, prins la Iasi.


Un cetăţean francez, profesor doctor în astronomie, a fost arestat, joi, după ce a fost prins de poliţişti în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu doi adolescenţi, într-o cameră de hotel din municipiul Dej, acesta deţinând mai multe înregistrări cu minori, cu caracter obscen.

Potrivit Poliţiei Române, Thierry Hubert Marie F., în vârstă de 49 de ani, a fost depistat în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu doi minori, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 16 ani, ambii elevi.

Thierry Hubert Marie F. le oferea minorilor cu care întreţinerea relaţii sexuale bani, haine, produse de firme cunoscute sau laptop-uri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit surselor citate, victimele francezului cercetat pentru pedofilie erau tineri din familii bune, unii dintre ei elevi de liceu.

Aceleaşi surse afirmă că, în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale anale şi orale , tinerii primeau de la francez atât sume de bani, cât şi haine de firmă sau laptop-uri.

Conform surselor citate, după consumarea actelor sexuale, tinerii erau fotografiaţi în poziţii obscene, iar materialele erau răspândite pe internet, pe site-uri de profil.

Anchetatorii au constatat că, în perioada martie 2008 - februarie 2009, cetăţeanul francez s-a deplasat, de mai multe ori, în municipiul Dej unde, în schimbul unor sume de bani sau a unor bunuri scumpe, a întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi minori. De asemenea, el a produs materiale cu caracter obscen în vederea răspândirii lor, poliţiştii descoperind mai multe înregistrări cu caracter obscen în care apar minori.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi a cetăţeanul francez. Sursa: Mediafax.ro

In fotografie, Thierry Hubert Marie Fayard. Adresa saitului personal al lui Fayard: http://www.fayard.be/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”