Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 februarie 2009

Revoltator: Pedofil italian, prins în flagrant de poliţiştii ieşeni, cercetat in stare de libertate!!!


Socant! Desi prins in flagrant in timp ce intretinea raporturi sexuale cu un copil de 14 ani, un pedofil italian este CERCETAT IN LIBERTATE! Cerem castrarea unor asemenea bestii cu chip uman!

Un echipaj de poliţie din Iaşi l-a prins în flagrant pe italianul Alessandro M.(foto), în vârstă de 53 de ani, care întreţinea un raport sexual cu un copil al străzii, în vârstă de 14 ani, într-o maşină parcată în zona Ţigarete.


Bărbatul a venit în Iaşi la începutul lunii. Mai mulţi ieşeni au anunţat la Poliţie că au văzut în zona Gării doi italieni care se deplasează cu un autoturism acostând minori cărora le oferă bani sau produse alimentare, făcându-le propunerea de a întreţine raporturi sexuale.

“Băiatul agresat provine dintr-o familie destrămată, el este greu controlabil, a fugit de mai multe ori din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă. Probabil a fost momit cu un hamburger sau cu zece lei de italian. Mama lui îl mai lua din centru şi îl trimitea la cerşit”, a precizat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.


Cercetat în stare de libertate

Procurorii au decis ca italianul Alessandro Moretti să fie cercetat în stare de libertate pentru act sexual cu un minor, reţinând totodată că probele prezentate de poliţişti nu sunt suficiente pentru a se merge la instanţă cu o propunere de arestare pe numele acestuia.

„Clientul meu este expert chimist, un om respectabil, venit în vacanţă la Iaşi. A fost o înscenare, nu i-a dat bani copilului şi nici nu a existat un raport sexual cu el”, a declarat Ciprian Corbu, avocatul lui Moretti.
Sursa: Ziare.com

Nota: Scris cu rosu este opinia noastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”