Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 24 februarie 2009

Eroi Nationali Români promotori fara voie ai licorilor bahice in numele comunismului

Un camarad ne da o stire al carei continut nu poate sa nu ne revolte. Eroi nationali romani transformati fara voia lor in comunisti rusi propagandisti ai... votcai. E vorba de Horea , Closca si Crisan transformati in Horeev (si asemuit cu Gorbaciov!) , Cluscov, Criscenko si care fac reclama pentru votca Clujinskaya.
Vlad Tepes este transformat in Vladimir Tepevici iar Mihai Viteazul in Mihai Viteazov si ei la randul lor fac reclama pentru noile produse ale firmei Prodvinalco. Angajatii firmei au pus aseara bannere in Sala Sporturilor din Dej, sala in care isi desfasoara activitatea sportivii echipei de volei masculin Somes Dej din orasul Dej, judetul Cluj. Imaginile sunt luate cu un telefon de catre camaradul care ne-a transmis si informatiile.
Firma de bauturi alcoolice profita de vidul legislativ in pivinta sanctiunilor aplicate acelora ce abuzeaza de imaginea unor Eroi Nationali. Din pacate nu credem ca asta ii va impesiona pe demnitarii care isi umfla conturile abuzand la randul lor de pozitia de demnitar public.
Sunt uimit sa constat ca firma respectiva are si un sait pe care se face aceeasi reclama http://www.clujinskaya.ro/


3 comentarii:

Anonim spunea...

Totusi, este vorba de o ironie si trebuie tratata ca atare. Ca bautor de vodka, eu nu ma simt ofensat.

Lupta NS spunea...

Eu nu am aceasi parere. Ca nationalist roman ma simt ofensat. Iar bautor de vodca nu sunt. Deci nu am nicio satisfactie din reclama asta. :|

Anonim spunea...

inteleg ce zici, doar ca folosirea unor personaje importante din istorie in scop publicitar ar fi la ora actuala cam cea mai mica problema cu care ne-am confrunta ca nationalisti, in momentul de fata.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”