Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 februarie 2009

Un parlamentar israelian propune crearea statului palestinian in ... Venezuela


Istoricul Michael Ben-Ari (foto), unul dintre parlamentarii extremisti din noul parlament israelian a propus crearea statului palestinian in... Venezuela, pentru a-i da de lucru presedintelui Hugo Chavez.

Ucenic al contraversatului rabin Meir Kahane, cunoscut ca "primul nazist israelian", Ben-Ari se afla de multa vreme in vizorul Serviciului Securitatii Generale din Israel, relateaza ziarul elvetian Le Temps preluat de Agerpres.

Potrivit unor informatii, el insusi ar fi avut acum zece ani legaturi cu cercuri care au pus la cale atentatul din moscheea Al-Aqsa din Ierusalim. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”