Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 5 martie 2009

Big Brother. Fanii vor fi supravegheati de jandarmi în timpul meciurilor cu ajutorul camerelor ascunse


Suporterii echipelor de fotbal vor fi supravegheati de jandarmi, începând cu aceasta etapa, în timpul tuturor manifestarilor sportive cu ajutorul unor camere ascunse.

Oficialii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au anuntat ieri ca au primit din partea Ministerului de Interne al Landului Baden Wurttemberg, prin atasatul de interne din România, patru camere profesionale de filmat, doua aparate foto, patru camere ce pot fi ascunse în nasturi si o pereche de ochelari cu camera de luat vederi, toate fiind destinate monitorizarii manifestarilor sportive din România. Camerele de luat vederi vor fi folosite, cu precadere, pentru supravegherea suporterilor echipelor de fotbal, care în ultima perioada au avut un comportament violent la partidele formatiilor favorite. Concret, aparatura de identificare va fi ascunsa in nasturi si ochelari de vedere. Sursa: Gardianul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”