Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 22 martie 2009

Comoara lui Constantin Brancoveanu furata de tigani?


Aceasta emisiune de pe Realitatea TV va recomand sa o urmariti. Merita.

Un preot de la Manastirea Baia de Arama a fost surprins cu camera ascunsa cand povestea cum a descoperit in zidul altarului "o cutie cu mai multe acte" printre care se aflau testamentul lui Constantin Brancoveanu din 1703 si o harta a comorii cu aurul Brancovenilor, ravnit chiar si de Nicolae Ceasescu, noteaza Realitatea.net. Potrivit jurnalistilor de la "Adevar si provocare", la scurt timp dupa dezvaluiri, preotul a chemat tiganii din Strehaia pentru a face "lucrari de reparatii", insa in zona au inceput sa apara tigani din toata tara in cautarea comorii. Fostul primar al localitatii a declarat ca au fost scoase obiecte de aur din biserica, iar, dupa aceea, groapa a fost acoperita cu un strat gros de ciment.
Oficial, nu exista comoara, insa preotul are dosar penal pentru "lucrari neautorizate"
continuarea pe ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”