Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 22 martie 2009

Taberele de tigani din Milano s-au inmultit

Numarul taberelor de tigani a crescut semnificativ in ultimul an in zona orasului Milano dupa numirea unui comisar extraordinar care sa ii reprezinte pe nomazi, a anuntat, sambata, guvernatorul provinciei Milano, Filippo Penati.

Gian Valerio Lombardi a fost numit la 1 iunie 2008 in functia de comisar pentru tigani, functie primita pe atunci cu mare satisfactie de primarul din Milano.

Primarul este de parere ca misiunea comisarului nu a fost decisiva, asa cum s-ar fi dorit, adica sa elimine toate taberele, ci din contra, situatia s-a inrautatit dramatic, scrie
Libero News.

"Dupa incercari fara succes pentru a obtine un consens in ceea ce priveste situatia tiganilor, situatia este in declin, numarul infractiunilor din Milano s-au inmultit", a adaugat Penati. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”