Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 26 martie 2009

Escrocul Soros: "Criza este punctul culminant din viata mea"


George Soros este unul dintre primii 25 de manageri care au reusit sa aiba castiguri importante anul trecut, invingand criza, realizat de revista Alpha Magazine.

Manager al unui fond de investitii pe care l-a infiintat, Soros a avertizat de doua ori inainte ca sistemul financiar se va prabusi, reusind sa-si pregateasca fondul pentru a face fata crizei, scrie Daily Mail.

Acum doi ani, Soros s-a reintors la munca, pentru a-si conduce fondul Quantum, si a reusit sa castige 1,1 miliarde de dolari anul trecut. "Intr-un fel, acesta este punctul culminant din viata mea", a declarat Soros ziarului The Australian.

Pe primul loc in topul celor 25 se afla un fost profesor de matematica, James H. Simons, manager al fondului de investii Renaissance Technologies, care a reusit sa castige 2,5 miliarde de dolari.

Pe locul doi este John A. Paulson, care a facut avere mizand pe caderea pietei imobiliare, castigand 2 miliarde de dolari anul trecut.

Cei 25 de manageri au reusit sa scoata profit intr-un an in care doua din trei fonduri de investitii au inregistrat pierderi masive, in medie de 18 procente.

Impreuna, acesti manageri au avut profituri in valoare de 11,6 miliarde de dolari in 2008. Sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”