Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 29 martie 2009

Monstrul Josef Fritzl e evreu

De ceva vreme s-a lipit de forumul blogului nostru un evreu care parca doreste sa arate cat de mult ii dispretuieste neamul lui Iuda pe romani. Anonim 1 , Gabriel, Corneliu sunt usernames pentru persoana despre care va vorbesc. In ultima vreme a inceput sa ma bombardeze cu tot felul de mailuri. Unul dintre ele arata clar caracterul anti-romanesc al atitudinii acestui evreu. Si ca el sunt foarte multi dintre co-religionarii lui.
Sub mailul ce purta titlul Iata poporul cu care te mandresti, mi-a trimis urmatorul text.
SoldatDac, aceste doua linkuri sunt din presa electronica pe care am deschis-o azi. Mai erau si altele, cu fapte nu mai putin monstruoase. Le vei gasi singur, daca le vei cauta.
Asa ca nu te mai lega de altii, care sunt in orice caz mai morali. Daca-ti sta in putere, indreapta intai lucrurile la tine acasa.
Daca nu, las-o balta cu vorbaria goala si apuca-te de o munca cinstita.
Corneliu.

http://www.ziua.ro/news.php? data=2009-03-18&id=23547
http://www.ziua.ro/news.php? data=2009-02-26&id=22000

Linkurile duc catre un articol despre un tuciuriu care si-a violat fiica, iar celalalt catre un adolescent debil care a violat o capra. Ovreiul asemuieste un neam intreg cu un tuciuriu incestuos si un zoofil. Si mai poate nega dispretul pe care el (asemenea evreimii) il are la adresa neamului romanesc.
Le dedic filmuletul de mai jos. :)

5 comentarii:

Harkonnen spunea...

@SoldatDac

Trebuia sa-l opreti de la prima incercare, cu astia nu stai de vorba...

Sunt maestri in ale inselaciunii, truismelor si manipularii...

Munca cinstita? Probabil bancher tzepar? :))

imoral spunea...

nu se vede filmul

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sunt pline blogurile de comentatori "agenti" care sub acoperirea anonimatului, cauta sa sondeze opinii sau chiar sa influenteze.

Lupta NS spunea...

Harkonnen. Corneliu a facut reale deservicii evreimii prin postarile sale. Ii multumim.

Lupta NS spunea...

Ion, ideile noastre le facem publice si le impartim cu generozitate. Nu ne poate influenta niciun evreu. ;)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”