Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 7 martie 2009

Obama, poreclit "presedintele avorturilor"

Barack Obama a fost poreclit, vineri, "presedintele avorturilor" de catre republicanul Chris Smith, unul dintre cei mai vehementi oponenti ai avortului din Congresul american.

Reactia lui Smith a fost alimentata de zvonuri potrivit carora Obama va semna, luni, un ordin de ridicare a restrictiilor de fonduri federale pentru cercetarea in domeniul celulelor stem, interzisa de predecesorul sau, George W. Bush, informeaza Fox News.

Chris Smith l-a acuzat pe Barack Obama ca a lansat doua atacuri impotriva proiectelor de lege care promoveaza viata. Pe langa ridicarea restrictiilor privind cercetarea celulelor stem,
Obama a anuntat ca va acorda fonduri organizatiiolor internationale care fac avorturi sau promoveaza avorturile.

Smith a spus ca politica celuleor stem dusa de Obama nu face decat sa extinda experimentele pe embrioni umani.

"
De ce presedintele persista in dezumanizarea vietii umane in stare nativa cand exista alternative mai bune? Cercetarea celulelor stem nu doar ca nu este etica, ci este si inutila", spune Smith. Sursa: Ziare.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca avortul era la liber in 1961, nici el nu era pe lume. Ma-sa a fost o prostituata si cred ca ar fi vrut atunci sa scape de el...

Anonim spunea...

obama, un gunoi rezultat direct al cosmopolitismului american - jumate evreu jumate negru si 100% comunist.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”