Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 31 martie 2009

Vasili Drojin: „Numele sionistului Mihail Gorbaciov este Garber“

Un scandal de proportii a izbucnit in Rusia, arata ziarul „Vremia Novostei“. Vasili Drojin a publicat un manual de istorie pentru Academia de Politie, intitulat „Istoria statului national si a dreptului. 1985-1991“. El sustine ca „sionistii“ au vrut sa distruga statul rus, printre ei numarandu-l si pe Mihaiul Gorbaciov. „Sionistii l-au eliminat fizic pe Stalin in 1953“, scrie Vasili Drojin, profesor la Universitatea Ministerului de Interne de la Sankt Petersburg. „Manualul, tiparit in 1.000 de exemplare, le explica viitorilor militieni cine este responsabil pentru toate relele din tara“, noteaza „Vremia Novostei“.
„Trotki a fost primul rezident din cercul de sionisti din Rusia. El a vrut sa subjuge tara sionistilor, iar nu sa construiasca lumea proletarilor. Prabusirea URSS si aparitia CSI este tot opera lor. (…) Ceea ce nu a reusit fascismul german, a savarsit sionismul. Vorbind in Knessetul israelian, in februarie 1992, Gorbaciov-Garber a anuntat: Tot ce am facut in URSS, eu am facut in numele Dumnezeului lui Moise“. Nu este o premiera absoluta in domeniul cartilor neconventionale („incorecte politic“) din Rusia. In anul 2006, manualul de istorie contemporana al lui Aleksandr Filipov a provocat un alt scandal printre profesorii si istoricii rusi fiindca autorul il glorifica pe salvatorul Stalin, „a justificat represiunile“ si l-a laudat excesiv pe Vladimir Putin. sursa: gardianul.ro

3 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Oricum, daca nu era un initiat, nu ar fi putut sa faca ceea ce a facut. Multe lucruri devin in momentul acesta explicabile.

FlorinCB spunea...

În ebraică Kneset este folsit, pentru adunare, marea adunarea naţională adică camera mare a parlamentului, pentru sinagogă şi pentru biserică.
Majoritatea parlamentarilor israelieni sunt evrei ortodocşi şi mai puţini sionişti sau mesianici (creştini).

Anonim spunea...

Suntem tare curiosi sa vedem si noi parlamentari israelieni non-sionisti. :))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”