Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 martie 2009

Zeci de tigani au distrus doua imobile din Geneva


Zeci de tigani, au devastat doua imobile din Geneva unde au locuit in timpul iernii. Ei au spart geamurile, au distrus mobilierul si au aprins focuri in mijlocul camerelor.

Cele doua cladiri i-au adapostit pe tiganii care nu aveau unde sa locuiasca, toata perioada iernii. Imobilele urmeaza sa fie demolate, asa ca duminica trecuta tiganii au fost evacuati, relateazaTribune de Geneve.

Ei nu au tinut insa cont de decizia autoritatilor si in seara urmatoare s-au intors. Tiganii si-au instalat dormitoarele la etajele superioare ale imobilului, locuind cate sase intr-o camera.

Au rasturnat dulapurile pentru a le transforma in paturi si au aprins focul pe jos, intre doua caramizi, pentru a se incalzi. Pompierii, alertati de fumul suspect care iesea pe ferestre, au fost mobilizati de cel putin doua ori.

Tiganii care s-au instalat in cele doua cladiri il au ca sef pe un barbat care vorbeste franceza. El a povestit cum a venit in regiunea pariziana impreuna cu copiii sai si cum vrea, la un moment dat, sa se intoarca la Bucuresti.

Dupa ce autoritatile au reusit sa ii evacueze pe tigani din aceste imobile, acestia si-au gasit repede o alta locuinta goala, pe un bulevard invecinat.

Locuitorii din zona au vazut, miercuri noaptea, circa 20 de tigani care au patruns printr-o fereastra in baie si nu au mai iesit. De altfel, si politia a confirmat aceasta informatie. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”