Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 5 aprilie 2009

Milano: Peste 230 de tone de deşeuri, după evacuarea unei tabere de ţigani din România


Municipalitatea din Milano a fost nevoită să strângă o cantitate de peste 230 de tone de deşeuri, de pe urma unei tabere de ţigani din România, care a fost evacuată pe data de 31 martie.

Primăria din Milano a evacuat, la începutul acestei săptămâni, o tabără ilegală de nomazi aflată în zona Podului Bacula (periferia de nord-vest a oraşului). Tabăra era formată din 140 de ţigani de cetăţenie română.

După evacuare, compania locală de salubritate AMSA a intervenit pentru a strânge cele mai bine de 230 de tone de deşeuri lăsate de ţigani în urma lor.

Viceprimarul orşului Milano, Riccardo De Corato (foto) a declarat că pentru această ultimă operaţiune de evacuare a taberei de nomazi de la Podul Bacula , municipalitatea a cheltuit 30.000 de euro.

De Corato a mai afirmat că săptămâna viitoare vor începe lucrările de reamenajare a zonei evacuate. Potrivit viceprimarului, va fi construit un gard de sârmă ghimpată cu înălţimea de 3,5 metri care îi va împiedica pe ţigani să-şi mai ridice barăci în acea zonă. Dupa adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”