Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 aprilie 2009

Fara democratie in Braunau? - Demonstratia nationala pentru "Mai multa democratie" interzisa

Braunau/Inn: O demonstratie anuntata de unul dintre partidele nationale austriece (NVP) pentru 18 Aprilie in Braunau a fost interzisa de conducerea regionala. Demonstratia ar fi trebuit sa aiba loc sub Motto-ul "Mai multa democratie - impotriva regimului totalitar. In memoria celor 100 de milioane de victime ale comunismului".
Directoarea departamentului de siguranta a conducerii regionale, Eva Gaisbauer a argumentat interdictia prin faptul ca, ar fi "studiat si cercetat cu atentie" programul partidului NVP si fluturasii acestuia, si ar fi ajuns la concluzia ca "NVP este un partid extremist de dreapta, xenofob si rasist". Daca NVP a recurs la instanta impotriva interdictiei, nu se stie pana acum. A fost prevazut ca demonstratia sa fi avut loc pe 18 aprilie in gara din Braunau.

In apelul NVP referitor la demonstratia in Braunau se precizeaza:

"...Partidul National al Poporului Austriac cheama toti austriecii de limba materna si cultura germana, avand in vedere decaderea sistemului de valori vestic si in cunoasterea falimentului de stat iminent la:
Participarea pe 18 Aprilie 2009 in Braunau in memoria a celor 100 de milioane de victime ale capitalismului de stat (comunismului) - noi nu serbam zile de nastere, care ne sunt impuse de stangisti rauvoitori si oameni de bine. ..." In acelasi timp se vorbeste despre un mars national muncitoresc de 1 Mai, in Linz.

Mai departe scrie in apelul la manifestare:

"Partidul National al Poporului ia in primul rand parte la alegerile consiliului regional 2010 in Baden la Viena. Pentru aceasta aem nevoie de sprijinul puternic al tuturor austriecilor si austriecelor cu sentimente patriote!
Vremea Schimbarii a sosit, astazi suntem martori la sfarsitul celui mai mare furt din istoria omenirii, care are ca urmare caderea sistemului capitalist! (Der Standard 5.3.09: Industria amenintata de colaps).
Condamnam lacomia fara margini si aroganta actualelor elite lipsite de instincte, care, in ciuda studiilor celor mai superioare, titlurilor, distinctiilor si frazelor umaniste, exploateaza poporul pentru a impinge averea in mana celor imbogatiti si a conduce poporul in mizerie. Asazi avem un regim mincinos lipsit de orice responsabilitate. Politicienii nu sunt in principiu raspunzatori pentru ceea ce fac. Urmarile le suporta poporul alegator indobitocit de media. Conducator sau manager neo-german, acestia sunt rasplatiti cu venituri foarte mari (muncite de popor) fara acoperire pentru proasta administrare. Tradarea poporului este fara margini! sa strigam in gura mare: "Imparatii sunt goi!"

Barbati si femei, tineret al Austriei!

Partidul National al Poporului (NVP) reprezinta majoritatea oamenilor corecti si muncitori - acestia nu traiesc din extractie de capital, dobanzi, specula si alte inginerii financiare, ci din munca lor, si platesc datoriile pentru infractorii vinovati. Elita globala nu produce valori, ea manipuleaza si profita de valorile pe care le producem noi cu totii. Sa aratam micului procent (circa 3%) al adevaratilor paraziti sociali si mainilor drepte ale acestora, cine este suveran.
Voteaza Partidul National al Poporului (NVP), fa-te un membru activ - noi suntem poporul!"

NVP a luat fiinta din Mai anul trecut. Presedintele acestuia este Christian Hayer.

sursa : Altermedia Germania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”