Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 aprilie 2009

Gyorgy Gyula Zagyva, liderul Miscarii Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate, expulzat din Serbia cu o interdictie de intrare in tara pe 2 ani


Novi Sad - Gyorgy Gyula Zagyva, liderul Miscarii Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate i-a fost interzisa intrarea in Serbia pe timp de 2 ani.

Zagyva a fost arestat la punctul de trecere a frontierei Horgoš si dus la o statie de politie din Kanjiž raporteaza portalul de informatii Vojvodina Today.
Dupa ce a fost retinut pentru cateva ore, i s-a adus la cunostinta ca i s-a interzis interdictia pe teritoriul sarbesc pentru o perioada de 2 ani.
Laszlo Torockai, fondatorul Miscarii Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate a fost, de asemenea,
expulzat din tara.

Foto: Toroczkai László (stanga) si Zagyva Gyula (dreapta)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”