Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 aprilie 2009

Goran Davidović are viza de Italia pana in August 2009


Belgrad. Goran Davidović, patriot sarb, condamnat in Serbia la 1 an de inchisoare pentru "incitare la ura nationala, rasiala si religioasa", are viza de Italia pana in data de 5 august 2009, anunta ambasada italiana din capitala Serbiei.

Ambasada a emis o declaraţie spunând că lui Goran Davidović i-a fost eliberată viza în conformitate cu procedurile standard, în absenţa unor informaţii de la autorităţile sârbe.

"În absenţa unor informaţii de la autorităţile sârbe ... o viză a fost emisă pentru el (Goran Davidović) cu privire la autorizarea de către autorităţile poliţieneşti din Trieste, pe 5 august 2008, valabilă pentru 365 de zile, în conformitate cu procedura standard ", se adaugă in declaraţie.

Goran Davidović a declarat că acum se află in exil in Italia, nu se întoarce în Serbia pentru a efectua condamnarea politică şi că acum scrie o noua carte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”