Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 30 mai 2009

Presa germana: 50 de tigani au ocupat abuziv o biserica din Berlin


Nemtii simt pe pielea lor ce inseamna parazitismul social tiganesc! (sub-titlu:lupta-ns.info)

Un numar de circa 50 de tigani proveniti din Romania au ocupat ilegal o biserica din Berlin, relateaza cotidianul Berliner Umschau. Ei solicita autoritatilor locale locuri de munca, locuinte si posibilitatea de a-si inscrie copiii la scoli germane.
Sositi ca turisti la Berlin, ei au trait timp de mai multe saptamani intr-un parc, sub cerul liber. Centrul de caritate Bethania le-a oferit apoi adapost. In cele din urma, autoritatile le-au oferit ocazia sa se mute intr-un camin destinat persoanelor fara adapost, insa cei 50 au refuzat.

Mai mult, impotriva lor a fost depusa o plangere pentru tulburarea linistii publice in centrul Bethania. Dupa acest incident, tiganii au patruns intr-o biserica din zona Wrangelstrasse, de unde politia ii poate evacua doar la cererea autoritatilor bisericesti.

Dupa expirarea celor 90 de zile legale ca turisti in Germania, ei vor putea fi expulzati. sursa:hotnews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”