Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 19 august 2009

Ancheta de la Sabyc continua cu descoperiri socante: Procurorii cerceteaza moartea unei minore la Clinica Sabyc, in urma unui avort

Procurorii cerceteaza moartea unei tinere de 17 ani, care ar fi decedat in urma unei intreruperi de sarcina facuta de medicul Petru Mercut, la Clinica Sabyc in 2006, se arata in referatul procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventiva in cazul celor trei persoane, pentru trafic cu ovule, anunta, marti, NewsIn.

Medicul Petru Mercut este fostul director al Spitalului Filantropia din Bucuresti.
In acelasi dosar, Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor DIICOT de prelungire a mandatelor de arestare pentru patronul clinicii Sabyc, Harry Mironescu, pentru fiul sau, Yair Miron, si pentru secretara Cecilia Borzea, iar pe numele celor trei au fost emise noi mandate de arestare pentru 30 de zile. In motivarea propunerii de prelungire a mandatelor celor trei, procurorii noteaza ca se fac cercetari "in vederea lamuririi cu acuratete si sub toate aspectele a imprejurarilor care au condus la decesul, in data de 9 octombrie 2006, a Danielei Barda (minora in varsta de 17 ani-n.r.), careia, la data de 5 octombrie 2006, invinuitul Petru Mercut i-a facut o intrerupere de sarcina in sediul SC Sabyc SRL, fara a avea consimtamantul parintilor victimei, existand suspiciuni de savarsire a infractiunii de provocare ilegala a avortului, care a avut drept urmare moartea femeii insarcinate". continuarea la ziua.net

1 comentarii:

Lupta NS spunea...

Cum era de asteptat... Yair Miron, fiul patronului clinicii Sabyc, a fost eliberat
Cine e urmatorul?... Cine mai doreste, cine mai pofteste?!...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”