Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 19 august 2009

Tiganii au candidat la presedintia Romaniei

Presedintele Patronatului Oamenilor de Afaceri Romi din România, Constantin Ninel Potîrca, si-a anuntat, ieri, intentia de a-si înscrie candidatura, ca independent, la alegerile prezidentiale.

El precizat ca a luat aceasta decizie în urma consultarilor pe care le-a avut cu mai multi lideri din România de etnie tiganeasca, care si-au manifestat intentia de a avea un candidat care sa reprezinte nu numai interesele minoritatilor, ci si ale tuturor românilor (sic!).

Sloganul său va fi "E timpul să fim împreună". "Această decizie pe care am luat-o este decizie promptă şi eficientă şi sunt convins că toţi romii vor înţelege programul meu şi vor fi alături de mine", a arătat Constantin Ninel Potîrcă.

Potrivit CV-ului prezentat, candidatul s-a nascut în data de 20 noiembrie 1967 în orasul Târgu Jiu, judetul Gorj, fiind “rrom din neam de corturari”. "Ca nativ al zodiei Scorpion demonstreaza ca cea mai puternica dorinta a sa este sa transforme, principalele calitati fiind loialitatea, determinarea si curajul", se arata în CV-ul candidatului. Mentionându-se ca Potîrca este “apropiat de fenomenul cultural” si “o persoana complexa”, în biografia candidatului se mai arata ca acesta a initiat aparitia publicatiei “Nomazii”, sponsorizeaza editarea unor publicatii de cultura cu specific etnic, este preocupat de soarta tiganilor din România si a obtinut succese foarte mari si în afaceri, fiind administrator si director general al mai multor societati comerciale. Potîrca, mai usor cu amanuntele astea ca iti calca indienii casa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”