Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 31 august 2009

Prima moschee din Danemarca

COPENHAGA. Majoritatea de stânga din Consiliul municipal al oraşului Copenhaga a aprobat, joi seară, construcţia primei moschei din Danemarca, a anunţat primăria capitalei, citată de AFP.

Moscheea va fi construită de comunitatea şiită din capitala daneză pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, în locul unei fabrici dezafectate situate în nordul oraşului. În Copenhaga trăiesc cei mai mulţi dintre cei aproximativ 200.000 de musulmani din Danemarca. Costul proiectului este estimat la 40-50 de milioane de coroane daneze (5,4 - 6,7 milioane de euro). sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”