Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 21 septembrie 2009

Ahmadinejad se declara mandru ca a provocat indignarea Occidentului dupa afirmatiile referitoare la Holocaust

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad s-a declarat luni mandru ca a provocat indignarea Occidentului dupa afirmatiile referitoare la Holocaust, informeaza Associated Press, care citeaza agentia de presa iraniana IRNA, informeaza Agerpres.

Ahmadinejad a declarat ca provocarea "maniei ucigasilor profesionisti" - o referire aparenta la Israel si la cateva state occidentale - este o sursa de "mandrie" pentru Iran.
Vineri, in timpul unui discurs, Ahmadinejad si-a exprimat din nou indoiala cu privire la Holocaust, intrebandu-se daca a fost un "eveniment real" si afirmand ca a fost folosit ca pretext pentru crearea statului Israel. Occidentul a condamnat imediat aceste remarci, aratandu-si inca o data servilismul binecunoscut fata de sionism.

2 comentarii:

mihaizzz spunea...

de multe ori m-am intrebat si eu ... chiar a fost adevarat ?

Anonim spunea...

Nu s-a intamplat, exista dovezi stiintifice care atesta acest lucru. Vezi "Holocaust revisionism".

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”