Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 21 septembrie 2009

Zbigniew Brzezinski recomanda doborarea avioanelor israeliene care ataca Iranul

Zbigniew Brzezinski, fost consilier pentru securitatea nationala a SUA al presedintelui Jimmy Carter, a cerut administratiei Obama sa puna in vedere Israelului ca va ordona interceptarea si doborarea avioanelor militare israeliene care survoleaza teritoriul Irakului in drum spre instalatiile nucleare iraniene, relateaza postul de radio Vocea Israelului, citat de corespondentul Agerpres.

"Avioanele israeliene vor trebui sa se intoarca din drum daca doresc sa evite o repetare a incidentului Liberty in sens invers", a declarat Brzezinski.

Liberty a fost o nava spion americana, atacata si avariata grav de aviatia israeliana in cursul razboiului din 1967, ca urmare a unei erori de identificare, potrivit careia ar fi fost vorba de o nava egipteana. In "incidentul Liberty" si-au pierdut viata 34 de marinari americani. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”