Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 9 septembrie 2009

Artistul Florin Chilian s-a certat cu jandarmii care filmau mitingul organizat de asociatiile revolutionarilor

Daca pe vremuri ne era teama sa vorbim si in propria casa nu cumva sa ajungem victimele regimului, acum autoritatile angajeaza cameramani profesionisti pentru filmarea mitingurilor organizate in Capitala.

Cantaretul Florin Chilian a fost implicat intr-un incident in timpul mitingului organizat miercuri de asociatiile revolutionarilor, in fata Parchetului instantei supreme din Bucuresti. Conflictul a debutat dupa ce Chilian a observat ca este filmat de un cameraman necunoscut, caruia i-a cerut sa se legitimeze si sa-i explice cine l-a trimis si ce are de gand sa faca cu inregistrarea, transmite Mediafax, potrivit ziare.com. Spiritele s-au incins in momentul in care barbatul a refuzat sa spuna ce institutie reprezinta, iar jandarmii prezenti la fata locului au intervenit in apararea sa, spunand ca a fost contractat de Jandarmerie, pentru a filma mitingul revolutionarilor.
Participantii la miting au intervenit si ei, de partea lui Florin Chilian, iar in momentul in care jandarmii au incercat sa-l scoata pe cameraman din mijlocul protestatarilor s-a creat o busculada. Oamenii nu s-au luat la bataie, insa imbranceala colectiva a durat cateva minute iar unii dintre participanti s-au dezechilibrat si au cazut peste gardul viu din fata Parchetului. Cele doua tabere au fost calmate rapid de Doru Maries, liderul Asociatiei 21 decembrie, care a declarat incheierea protestelor. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”