Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 29 septembrie 2009

Demonstratie cu succes a NVU-ului si a fortelor libere pe 26. 09. 09 in Venlo (Olanda)



Uniunea populara olandeza (NVU) a organizat duminica, 26 septembrie 2009, in orasul Venlo o demonstratie "impotriva capitalismului de casino si a plutocratiei! Impartire corecta a castigurilor pentru popor!"


Peste 150 de camarazi olandezi, flamanzi si germani de pe Rin si din Ruhr au marsaluit dupa relatarea conducatorului NVU Constant Kusters cu sloganuri referitoare la tema prin interiorul orasului. Pe drumul lung al demonstratiei au existat doua blocade, care au fost curatate, in total aproximativ 60 de perturbatori au fost ridicati. La discursul de incheiere a vorbit conducatorul GJN Ivo Pastoor despre tema, inainte ca intrunirea sa fie incheiata dupa discursuri scurte ale reprezentantilor puterilor libere si NPD-ului.

Politia si primarul au incercat sa ne puna inainte si in timpul marsului numeroase probleme, in asa fel incat sa fim hotarati inca din timpul adunarii in Venlo, sa reclamam tratamentul politiei si sa demonstram anul urmator din nou in Venlo.

In rest va recomand relatarea camaraderiei landului Aachen:

Aici scrie:
"In incheiere se poate spune ca ziua a fost in ciuda problemelor, un succes. Prin discursul nostru si transparenta noastra referitoare la tema ne-am exprimat cetatenilor cerintele noastre. De asemenea miscarea a fost astfel din nou sudata pe plan european. Data viitoare vom calatori din nou in tara vecina pentru a sustine acolo camarazii in lupta acestora. Probabil, cu camarazi mai multi, pentru a ne putea apara mai bine impotriva represaliilor politiei."

Cu cele mai bune salutari,
Christian Malcoci
Secretar de partid NVU


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”