Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 29 septembrie 2009

Nesimtire!


Alai mare astăzi la gospodăria nobilă Cârpaci. Ileana Cârpaci şi-a adus aminte într-un final, că ea a fost de fapt cea agresată de avocata Carmen Obârşanu.

Drept urmare, a fost organizată o conferinţă de presă la palat (în curând probabil se vor da şi acreditări) unde clanul şi-a strigat nevinovăţia şi a adus la cunoştiinţă că au depus şi ei la rândul lor plângere penală. Bineînţeles Prof. Negru este cel care le încalcă lor proprietatea iar săracii de ei sunt victime în acest caz şi, pe deasupra, mai sunt şi calomniaţi.
DISCRIMINARE! Bineînţeles, doamna Cârpaci este şi posesoare a unui certificat medico-legal, în urma bătăilor încasate. De altfel, suntem tare curioşi cine este medicul care a consemnat vătămările corporale şi dacă cineva va intenta o contestaţie şi va cere o contraexpertiză urmată de asumarea răspunderii medicului-complice, cum complici sunt "n" avocaţi, notari, judecători, autorităţi, funcţionari etc. Mai multe despre conferinţa de presă la: www.tion.ro
(Foto: stanga, o doamna: av. Carmen Obârşanu, in dreapta o piranda violenta: Ileana Carpaci.)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”