Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Incompetenţa poliţiei române este criminală: Împuşcat din greşeală, în Brăila!

O acţiune a Poliţiei Române, desfăşurată în Brăila pentru căutare unui bărbat urmărit internaţional, s-a încheiat cu rănirea unei alte persoane, relatează RTV.

Poliţiştii au făcut uz de armă, iar unul dintre gloanţe a ricoşat. Victima a fost transportată la spital, în stare gravă, iar în acest moment se află în comă de gradul 4. După ce starea lui se va stabiliza va fi transferat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul, împuşcat în zona gâtului, se afla într-o maşină, cu numere de înmatriculare de Bulgaria, despre care poliţiştii credeau că transportă infractorul căutat. Oamenii legii au somat şoferul să oprească, însă acesta nu s-a conformat, după care poliţiştii au tras câteva gloanţe de avertizare în aer, urmate de alte câteva focuri de armă pentru a sparge cauciucurile maşinii. Unul dintre gloanţe a ricoşat, rănind şoferul, relatează RTV.

Bărbatul, membru al lumii interlope brăilene, avea cazier şi se consideră că era complicele persoanei căutate. Acesta a refuzat, conform anchetatorilor, să oprească la semnalul poliţiştilor, iar în momentul în care a încercat o manevră de scăpare a fost împuşcat.

Bărbatul pe urmele căruia se aflau poliţiştii era căutat pentru omor, în Italia. sursa:
evz.ro

2 comentarii:

Benito spunea...

Ca politistii romani (sau cei mai multi dintre ei) sunt corupti si incompetenti, nedepasind nivelul de "Garcea", e un lucru bine dovedit.

Este de retinut faptul ca individul urmarit a refuzat sa opreasca la semnalul politiei...

Corupti-necorupti, competenti sau incompetenti, ei reprezinta totusi autoritatea.

Lupta NS spunea...

Cred ca gresesti. Ei voiau sa opreasca o masina ce nu trebuia oprita... Adica NU acolo se afla omul pe care il cautau ei! Mortu' nu avea nicio vina. Poate s-a speriat si nu a reusit sa opreasca la timp... Asa ca s-a ales cu un glont in cap, cadou din partea retarzilor.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”