Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 23 septembrie 2009

ION COJA este candidatul nostru

În dorința de a ne face utili societății românești și considerând că alegerile prezidențiale din 22 Noiembrie a.c. sunt hotărîtoare pentru viitorul României, mai mulți români din Țară și din străinătate ne-am constituit în GRUPUL DE SPRIJIN PRO PATRIA pentru candidatura dlui profesor ION COJA la funcția de președinte al României.

Deși dl ION COJA și-a anunțat candidatura încă din luna mai, nici o publicație din România sau post de televiziune nu a preluat această informație pentru a o aduce la cunoștința publicului. Mai mult, singura emisiune TV la care dl ION COJA apărea săptămânal a fost desființată în luna august. Știind bine cât de aservită este mass media din România unor cercuri politice anti-românești, blocajul mediatic exercitat în jurul dlui ION COJA devine pentru noi o confirmare a convingerii noastre că dintre toți candidații anunțați numai ION COJA poate să pună capăt politicii de subminare a intereselor naționale românești, politică pe care au susținut-o cu totală dăruire toate guvernele și toți președinții post-decembriști ai României.


Îi invităm pe românii care doresc binele Neamului și al Țării să se intereseze asupra persoanei dlui ION COJA și a celorlalți candidați, să compare, să chibzuiască și să acționeze în consecință, adică să se prezinte la vot și să voteze în cunoștință de cauză pentru candidatul care le satisface cel mai mult exigențele și speranțele.


După 20 de ani de așteptare și dezamăgire, noi credem că a apărut candidatul care prin prestația sa de până acum ne dă voie să spunem că în sfârșit avem pe cine vota ca să ne reprezinte cu demnitate și eficiență în fruntea Țării.


Cercetați site-ul www.ioncoja.ro, mergeți și pe site-ul celorlalți candidați, informați-vă cât mai cuprinzător și procedați în consecință. Veți constata că toți contracandidații dlui ION COJA evită să ne spună ce vrem noi să știm despre viitorul președinte. Evită să vorbească despre părinții lor, despre familie, despre ideile pentru care au intrat în arena politică. Singur ION COJA nu are nimic de ascuns. Pe site-ul amintit puteți intra în legătură cu candidatul Dumneavoastră, să-i puneți orice întrebare lămuritoare pentru a putea aprecia corect la ce ne putem aștepta din partea candidatului nostru.


În numele colegilor din GRUPUL DE SPRIJIN PRO PATRIA
Prof Marcel Petrișor

București, 18 septembrie 2009

2 comentarii:

Goran spunea...

Si eu cred in D-l profesor Coja!Dar multi dintre noi habar nu avem cine este, ce a facut pana acum.Pentru un mic si o bere, majoritatea alegatorilor vor vota cu PSD sau PDL.Eu sper ca Dumnezeu sa le lumineze mintea!Doamne ajuta!

Ion Coja presedinte!

Goran spunea...

Am sa preiau si eu articolul si il voi posta pe blog!Multumesc!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”